Arkadaşlar iyi forumlar daha öncesinde kullandığım kulaklık Razer Blackshark V2x di itopya üzerinden satın almıştım bir kaç ay sonrasında cızırtı problemi nedeniyle servise götürdüm ve yeni cihaz ile değişim, iade ve başka ürün ile değiştirme seçeneği sundular bende bu konu üzerinde tekrar aynı olur edasıyla bir arayışa girdim öncelik olarak wireless istememin sebebi kablo karışıklığından kurtulup özgür olarak takılmak bu yüzden belirlediğim modellerin arasında
Asus Rog Strix Go 2.4
SteelSeries Arctis 1 modelleri gözüme ilişti sade ve oyun tarafından da üzmediklerini biliyorum fakat ikiside biraz eski kulaklıklar hala bu kadar para verilip alınır mı bilgim olmadığı için size sormak istedim. Bu fiyat bandında itopya üzerinden önerebileceğiniz wireless kulaklık mevcut ise onları da göz gezdirmek isterim. iyi forumlar
Asus Rog Strix Go 2.4
SteelSeries Arctis 1 modelleri gözüme ilişti sade ve oyun tarafından da üzmediklerini biliyorum fakat ikiside biraz eski kulaklıklar hala bu kadar para verilip alınır mı bilgim olmadığı için size sormak istedim. Bu fiyat bandında itopya üzerinden önerebileceğiniz wireless kulaklık mevcut ise onları da göz gezdirmek isterim. iyi forumlar