YouTubeden inceleyecegim2K Bütçe ile değişmez favori mouseumdur net bunu alırım.SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alıntıyı görüntüle
350İPS değerinede sahiptir.
Ve zaten mouselarda görebileceğimiz top level (En yüksek İPS DEĞERİ) 400ips dir.
Anlayacağınız 350 ips gayet iyidir.
Sıfırsıfır mı 2.el mı
Hiç duymadım bakacağım hocam
swarcow isimli bir youtuber var mouselar hakkında çok bilgiye sahip bakabilirsin.Yasak mi bilmiyorum kusura bakmayınHiç duymadım bakacağım hocam
Fiyat farkı çokmuş tr ile usdBundan bahsediyor.VGN Dragonfly F1 Series Mouse
Buy VGN Dragonfly F1 Series Mouse on Mechkeys, you can enjoy a 3-6 months warranty and the best after-sales service.mechkeys.com
Değil hocam bakayimswarcow isimli bir youtuber var mouselar hakkında çok bilgiye sahip bakabilirsin.Yasak mi bilmiyorum kusura bakmayın
Hocam yanlışınız var benim bildiğim 650ips olan mouselarda var2K Bütçe ile değişmez favori mouseumdur net bunu alırım.SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alıntıyı görüntüle
Ve zaten mouselarda görebileceğimiz top level (En yüksek İPS DEĞERİ) 400ips dir.
https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse trde de varFiyat farkı çokmuş tr ile usd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değil hocam bakayim
163 gram çok fazla2K Bütçe ile değişmez favori mouseumdur net bunu alırım.SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Alıntıyı görüntüle
TR fiyatı çokmuş işte dolarla daha uygunHocam yanlışınız var benim bildiğim 650ips olan mouselarda var
https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse trde de var
163 gram çok fazla
Hocam benim bahsettiğim standart logitech, steelseries, corsair gibi standart kullanılabilecek mouselar.Hocam yanlışınız var benim bildiğim 650ips olan mouselarda var
Yine de alınmayacağını düşünüyorum kablosuz bir mouse için 163 gram çok fazlaHocam benim bahsettiğim standart logitech, steelseries, corsair gibi standart kullanılabilecek mouselar.
Optimus Prime gibi dev yada garip mouselar değil.
Logitech, steelseries, corsair gibi markaların kablosuz tüm modellerini tek tek arattım maks 400ips var.
En pahalısından en ucuza almadan öncede araştırdım.
(Kablosuz olanlardan, kabloluları bilmiyorum)