Neler Yeni

Yardım Witcher 3 güncellemeden sonra çok parlak ve göz alıcı

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Merhaba. Ben GTX1050 i5-8300H 16GB ram olan bilgisayarım ile Witcher 3'ü düşük ayarlarda rahatça oynuyordum. Next Gen güncellemesinden sonra oyundaki renkler aşırı parlak ve göz alıcı gelmeye başladı. Resmen oyunu oynayamıyorum. Monitör parlaklığı vs. kıstım oyun içinden Gama ayarları ile oynadım ama değişen bir şey yok. Oyunda parlaklık veya renk ayarı bulamadım. Oyunu oynamayı bırakın 5 dakika duramıyorum ve gözlerim ağrımaya başlıyor. Fotoğraf ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama eskisinden çok daha sarı-yeşil ve parlak. Yardımcı olabilecek var mı?

Ekler

• 20221223011442_1.jpg
    20221223011442_1.jpg
    730.1 KB · Hit: 78
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Nvidianın uygulaması üzerinden renk ayarları yapmaya çalış. Bu tarz renk ayarlarını genelde valorant oyunu için filan yapıyorlar. Sen oradaki ayarın tersini yapacaksın. Google da yada youtube da nvidia valorant renk ayarları diye yaz nereden yapılacağını gösteriyorlardır. Ona göre kendine uygun şekilde ayarlarsın.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidianın uygulaması üzerinden renk ayarları yapmaya çalış. Bu tarz renk ayarlarını genelde valorant oyunu için filan yapıyorlar. Sen oradaki ayarın tersini yapacaksın. Google da yada youtube da nvidia valorant renk ayarları diye yaz nereden yapılacağını gösteriyorlardır. Ona göre kendine uygun şekilde ayarlarsın.
Teşekkürler, o renk ayarlarını görmüştüm. Ben onu intel üzerinden yapabiliyorum ama komple değiştirdiği için acaba başka çözümü var mıdır, diye merak ettim. Mecbur sizin dediğiniz şekilde çözücem. Teşekkürler.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeden sonra senin de fps değerlerin düştü mü?
Evet düştü, keskinleştirme, FSR vs. kapatınca daha iyi oldu.
masaüstüne sağ tık yapıp Nvidia denetim masasına gir masaüstü renk ayarına gel ve Nvidia Digital vibrance ayarını 50 yapmayı dene zaten 50 ise sorun oradan kaynaklı değildir
Ben laptop kullancısı olduğum için o ayarları Nvidia üzerinden göremiyorum ve intel üzerinden yapıyorum ama dün araştırdım HDMI ile harici bir monitöre bağlandığım için doygunluk ayarı yapamıyorum. O yüzden sorunu çözemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
Evet düştü, keskinleştirme, FSR vs. kapatınca daha iyi oldu.

Ben laptop kullancısı olduğum için o ayarları Nvidia üzerinden göremiyorum ve intel üzerinden yapıyorum ama dün araştırdım HDMI ile harici bir monitöre bağlandığım için doygunluk ayarı yapamıyorum. O yüzden sorunu çözemedim.
oyundan soğuttu o fps düşüşü beni. Güncelleme çıktığından beri oynamıyorum. Başka hangi ayarları kapatıyorsun?

Top Bottom