Witcher 3 ve Hades için yardım

passhugen

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar tekrardan selam

Dün akşam saatlerinde steam'da gezinirken Withcer 3'ün 12 tl,Hades'in de 24 tl olduğunu görüp aldım.Ancak Withcer 3'ün geçmiş hikayesini bilmiyorum ve Hades içinde Türkçe yama kurmam gerekiyor ancak tek kaliteli çeviri Anonymus-Çeviri ve o da aylık 35tl olarak geçiyor.İlk olarak Witcher 3'den önceki oyunların hikayesini anlatan bir video var mı? varsa atarsanız çok iyi olur ve Hades konusunda ne yapmamı önerirsiniz?

Arkadaşlar tekrardan selam

Dün akşam saatlerinde steam'da gezinirken Withcer 3'ün 12 TL,Hades'in de 24 TL olduğunu görüp aldım.Ancak Withcer 3'ün geçmiş hikayesini bilmiyorum ve Hades içinde Türkçe yama kurmam gerekiyor ancak tek kaliteli çeviri Anonymus-Çeviri ve o da aylık 35tl olarak geçiyor.İlk olarak Witcher 3'den önceki oyunların hikayesini anlatan bir video var mı? varsa atarsanız çok iyi olur ve Hades konusunda ne yapmamı önerirsiniz?
hadesi bilmemde witcher 3'e başlamadan önce 2'yi oynarsan iyi olur hikayesi biraz karışık 6-7 tane ülke var hepsi birbiriyle savaş halinde vs. oynarken hiçbisey anlamazsın yoksa

Geri