Neler Yeni

Witcher Hikayesi Nasıl

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Arkadaşlar Steam yaz indirimlerini kaçırmadan bir kaç oyun alıyorum herkes witcher 3 önermiş.
Bu oyunu anlamak için 1 ve 2 sini oynamak lazım mı?
Ben oyunun hikayesini artaştırdım bi dünya krallık ismi elfler witçırlar falan anlattı adam hiçbir şey anlayamadım.
Ben böyle karışık hikayeleri anlamıyorum genelde, sırf isimleri karıştırdığım için rus romanlarını okuyamıyorum. Bi de görevler falan çok karışık sanki.Mound and Blade Warband denedim bugün oynayamadım görevler çok karışık. Şimdiye kadar gta sa ve tomb raider 2013 oynadım hikayeli.Tomb raideri anlamıştım.
Sizce alayım mı Witcher 1,2,3 hepsi 25 tl ye geliyor.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar Steam yaz indirimlerini kaçırmadan bir kaç oyun alıyorum herkes witcher 3 önermiş.
Ben oyunun hikayesini artaştırdım bi dünya krallık ismi elfler witçırlar falan anlattı adam hiçbir şey anlayamadım.
Ben böyle karışık hikayeleri anlamıyorum genelde, sırf isimleri karıştırdığım için rus romanlarını okuyamıyorum. Bi de görevler falan çok karışık sanki.Mound and Blade Warband denedim bugün oynayamadım görevler çok karışık. Şimdiye kadar gta sa ve tomb raider 2013 oynadım hikayeli.Tomb raideri anlamıştım.
Sizce alayım mı Witcher 1,2,3 hepsi 25 TL ye geliyor.
1'i almana gerek yok. 2 ve 3'ü al pişman olmayacakın.
Bu arada Tomb Raider zaten ilk oyundu.(1990'lı yıllardaki oyunları saymazsak. Zaten onların da TR 2013 ile alakası yok.)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Sizce alayım mı Witcher 1,2,3 hepsi 25 TL ye geliyor.
Konuyu tam anlamak istiyorsan witcher 2 yide oynayabilirsin
Ama benim gibi lotr game of thrones tarzı filmleri seviyorsan witcher ı kesinlikle oyna derim

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1'i almana gerek yok. 2 ve 3'ü al pişman olmayacakın.
Bu arada Tomb Raider zaten ilk oyundu.(1990'lı yıllardaki oyunları saymazsak. Zaten onların da TR 2013 ile alakası yok.)
Paket alınca 1 bedavaya geliyor oynamasam anlar mıyım oyunu.
Bende anlama kıtlığı var hikayeyi anlayamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,008
Üyeler
161,376
Son üye
eşşektuccari55
Top Bottom