BPloxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Wraith in 3 kulaklığına baktım beğendim ama IEM kulaklık hakında çok az sey biliyorum masaüstü bilgisiayarımda ses kartı olup olmadığını bile bilmiyorum ses kartınında ne oılduğunu bilmiyorum ama bilgisayarımda 3.5 mm kulaklık girisi ve mikrofon girisi var
beğendiğim 3 kulaklık var dedğimi gibi paralarında değermi aralarında ne kadar fark var
En beğendiğim bu ama fiyatı biraz fazla cidden değermi merak ediyorum üstündeki desenleride çok sevdim
wraithesports.com
evoX ile arasındaki farkları merak ediyorum aralarındaki fiyat farkına değermi merak ediyorum
wraithesports.com
En bilgisiz olduğum bu
Ana Kart Ürünü H610M H V2 DDR4
beğendiğim 3 kulaklık var dedğimi gibi paralarında değermi aralarında ne kadar fark var
Wraith evoX IEM Kulaklık
link : https://wraithesports.com/products/wraith-evox-iem-kulaklik?variant=49522006196417En beğendiğim bu ama fiyatı biraz fazla cidden değermi merak ediyorum üstündeki desenleride çok sevdim
Wraith Sense IEM Kulaklık
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
evoX ile arasındaki farkları merak ediyorum aralarındaki fiyat farkına değermi merak ediyorum
Celest Wyvern Qing IEM Kulaklık
Celest Wyvern Qing IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
En bilgisiz olduğum bu
Ana Kart Ürünü H610M H V2 DDR4