Neler Yeni

Wraith Prism mı?T6 Ultra mı?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Prism nin fiyatı 400 500tl t6 ultrayla karşılaştırmak saçma olur fiyat farkı çok.
Ama t6 ultra alırdım prism sadece rgb yönünden güzel.

alper99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Alper Metin
Prism çok güzel görünüyor, kendim kullanıyorum ve bana yetiyor. T6 daha güçlü ama prism ayrıcalıktır, estetiktir.
Selamlar bendede dark guardian kasa ve 8 adet fan var.Ryzen 3600 stok fan ile kullanıyorum oyunlarda 83-85dereceleri gördüğü oluyor.Bende estetik açıdan wraith prism almayı düşünüyorum.Kule tipi ile kıyasladığımızda ısı farkları ne olur? Yükte prism kaç derece kule tipleri kaç derece olur? Prism kurtarır mı acaba ?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Selamlar bendede dark guardian kasa ve 8 adet fan var.Ryzen 3600 stok fan ile kullanıyorum oyunlarda 83-85dereceleri gördüğü oluyor.Bende estetik açıdan wraith prism almayı düşünüyorum.Kule tipi ile kıyasladığımızda ısı farkları ne olur? Yükte prism kaç derece kule tipleri kaç derece olur? Prism kurtarır mı acaba ?
Hiç bilmiyorum, 2700X ile çok bir farkları olmasa bile çok daha fazla ısınan bir işlemci, T6 daha güçlü sadece bunu biliyorum ama CPB kapatma olsun, sabit GHZ'de çalıştırma olsun yani işlemciyi soğutma yolları bol aslında.

alper99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Alper Metin
Hiç bilmiyorum, 2700X ile çok bir farkları olmasa bile çok daha fazla ısınan bir işlemci, T6 daha güçlü sadece bunu biliyorum ama CPB kapatma olsun, sabit GHZ'de çalıştırma olsun yani işlemciyi soğutma yolları bol aslında.
Aslında sabit GHZ'de çalıştırmak istemiyorum.İşlemcinin gücünden faydalanmak istiyorum ama kule tipleri estetik açıdan şık değil.Prism görsel olarak kasaya bütünlük katacak diye düşünmekteyim.Prism kullanan varsa 3600 ile ısı değerleri nedir bilgilendirebilirse yeni konu açıp kitletmeyelim forumu :)

Rikka

80+ Bronze
Aslında sabit GHZ'de çalıştırmak istemiyorum.İşlemcinin gücünden faydalanmak istiyorum ama kule tipleri estetik açıdan şık değil.Prism görsel olarak kasaya bütünlük katacak diye düşünmekteyim.Prism kullanan varsa 3600 ile ısı değerleri nedir bilgilendirebilirse yeni konu açıp kitletmeyelim forumu :)
T6 Ultra alırsın fanlarını RGB bir fan ile değiştirirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,905
Üyeler
161,772
Son üye
k e m a l
Top Bottom