FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
R5 3500X ile gelmişti çok memnunum. Görünüş olarak ta muhteşem duruyor.
T6 Ultra mı?R5 3500X ile gelmişti çok memnunum. Görünüş olarak ta muhteşem duruyor.
Wraith Prism.T6 Ultra mı?
3500X'ten Wraith Prism nasıl çıkabiliyor?Wraith Prism.
Game Garaj'dan almıştım yanında göndermişler.3500X'ten Wraith Prism nasıl çıkabiliyor?
Vay be şansa bak.Game Garaj'dan almıştım yanında göndermişler.
Selamlar bendede dark guardian kasa ve 8 adet fan var.Ryzen 3600 stok fan ile kullanıyorum oyunlarda 83-85dereceleri gördüğü oluyor.Bende estetik açıdan wraith prism almayı düşünüyorum.Kule tipi ile kıyasladığımızda ısı farkları ne olur? Yükte prism kaç derece kule tipleri kaç derece olur? Prism kurtarır mı acaba ?Prism çok güzel görünüyor, kendim kullanıyorum ve bana yetiyor. T6 daha güçlü ama prism ayrıcalıktır, estetiktir.
Hiç bilmiyorum, 2700X ile çok bir farkları olmasa bile çok daha fazla ısınan bir işlemci, T6 daha güçlü sadece bunu biliyorum ama CPB kapatma olsun, sabit GHZ'de çalıştırma olsun yani işlemciyi soğutma yolları bol aslında.Selamlar bendede dark guardian kasa ve 8 adet fan var.Ryzen 3600 stok fan ile kullanıyorum oyunlarda 83-85dereceleri gördüğü oluyor.Bende estetik açıdan wraith prism almayı düşünüyorum.Kule tipi ile kıyasladığımızda ısı farkları ne olur? Yükte prism kaç derece kule tipleri kaç derece olur? Prism kurtarır mı acaba ?
Aslında sabit GHZ'de çalıştırmak istemiyorum.İşlemcinin gücünden faydalanmak istiyorum ama kule tipleri estetik açıdan şık değil.Prism görsel olarak kasaya bütünlük katacak diye düşünmekteyim.Prism kullanan varsa 3600 ile ısı değerleri nedir bilgilendirebilirse yeni konu açıp kitletmeyelim forumuHiç bilmiyorum, 2700X ile çok bir farkları olmasa bile çok daha fazla ısınan bir işlemci, T6 daha güçlü sadece bunu biliyorum ama CPB kapatma olsun, sabit GHZ'de çalıştırma olsun yani işlemciyi soğutma yolları bol aslında.
bu sogutucular ıslemcı ıle gelmıyor mu nasıl ayrıyetten satabılıyorlar330 liraya buldum en ucuz.
AMD meraklısına perakende satış için de üretmiş demek ki.bu sogutucular ıslemcı ıle gelmıyor mu nasıl ayrıyetten satabılıyorlar
T6 Ultra alırsın fanlarını RGB bir fan ile değiştirirsin.Aslında sabit GHZ'de çalıştırmak istemiyorum.İşlemcinin gücünden faydalanmak istiyorum ama kule tipleri estetik açıdan şık değil.Prism görsel olarak kasaya bütünlük katacak diye düşünmekteyim.Prism kullanan varsa 3600 ile ısı değerleri nedir bilgilendirebilirse yeni konu açıp kitletmeyelim forumu