Neler Yeni

Wraith Prism'in içinden çıkan 2 kabloyu bağlamayı unuttum

Thaoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Volkan Bakar
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 1 hafta önce kendim montajını yaptım dalgınlıkla wraith prism in içinden çıkan 1 inin üstünde usb yazan 2 kablo yu bağlamayı unutmuşum. Anakartım : B450 Gaming X. Bu iki kabloyu da bağlamam gerekiyor mu ? Ve tabikii nereye bağlayacağım ? https://hizliresim.com/i63qM2

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 1 hafta önce kendim montajını yaptım dalgınlıkla wraith prism in içinden çıkan 1 inin üstünde usb yazan 2 kablo yu bağlamayı unutmuşum. Anakartım : B450 Gaming X. Bu iki kabloyu da bağlamam gerekiyor mu ? Ve tabikii nereye bağlayacağım ? https://hizliresim.com/i63qM2
O iki kablo renkleri kontrol etmek için, olmasa da olur yani, usb olmayan kabloyu adreslenebilir led kısmına takmayı deneyin

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
İki kabloyu da bağlamamalısın. Sadece 1 tanesini takacaksın.
Sana önerim ön USB 2.0 kablosu ile bağlaman, çünkü Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımı ile kontrol edebiliyorsun ön USB 2.0 ile bağlarsan ve çooook daha fazla efekte sahip oluyorsun RGB'yle bağlamana göre.

RGB ile bağlarsan sadece fanın LED'lerini kontrol edebiliyorsun, AMD logosu ve çember LED kontrol edilmiyor.
Ön USB 2.0 ile bağlarsan hepsini ayrı ayrı kontrol edebiliyorsun ve fanın Mirage efektini açabiliyorsun. Mirage efektinin ne olduğunu anlatmayacağım, direkt olarak kendi çektiğim Wraith Prism RGB DEMO videosunu atıyorum. Videoda neleri nasıl kontrol edebileceğini ve Mirage efektinin ne olduğunu görebilirsin.

Thaoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Volkan Bakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İki kabloyu da bağlamamalısın. Sadece 1 tanesini takacaksın.
Sana önerim ön USB 2.0 kablosu ile bağlaman, çünkü Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımı ile kontrol edebiliyorsun ön USB 2.0 ile bağlarsan ve çooook daha fazla efekte sahip oluyorsun RGB'yle bağlamana göre.

RGB ile bağlarsan sadece fanın LED'lerini kontrol edebiliyorsun, AMD logosu ve çember LED kontrol edilmiyor.
Ön USB 2.0 ile bağlarsan hepsini ayrı ayrı kontrol edebiliyorsun ve fanın Mirage efektini açabiliyorsun. Mirage efektinin ne olduğunu anlatmayacağım, direkt olarak kendi çektiğim Wraith Prism RGB DEMO videosunu atıyorum. Videoda neleri nasıl kontrol edebileceğini ve Mirage efektinin ne olduğunu görebilirsin.
Teşekkürler önerin için, üstünde usb yazmayan kabloyu anakart daki led_cpu yazan yere mi bağlamalıyım

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Teşekkürler önerin için, üstünde usb yazmayan kabloyu anakart daki led_cpu yazan yere mi bağlamalıyım
Dostum sadece 1 kabloyu bağlayacaksın dediğim gibi, ön USB 2.0'la bağlaman çok daha iyi olur. RGB ile bağlamanı önermiyorum.
Ha dersen ki illa ben RGB ile bağlayacağım, şu işaretli iki yerden birine bağlayacaksın.
1610993723086.png

Thaoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Volkan Bakar
Dostum sadece 1 kabloyu bağlayacaksın dediğim gibi, ön USB 2.0'la bağlaman çok daha iyi olur. RGB ile bağlamanı önermiyorum.
Ha dersen ki illa ben RGB ile bağlayacağım, şu işaretli iki yerden birine bağlayacaksın.
Alıntıyı görüntüle
12V yazana bağlamam daha mı iyi olur rgb yi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Çünkü ağır oyunlara girdiğimde ( Cod , R6 ) Fanın kanatları bi yavaş dönüyo anlamadım. Boşa alınca da normal stabil dönüyor

Son düzenleme:

Thaoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Volkan Bakar
Alıntıyı görüntüle
bide USB yi bağlayacağıım tek yeri kapalı bi yer var ya ora dolu benim nasıl takıcam

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
12V yazana bağlamam daha mı iyi olur rgb yi
Ön USB 2.0 öneriyorum demiştim...
Çünkü ağır oyunlara girdiğimde ( Cod , R6 ) Fanın kanatları bi yavaş dönüyo anlamadım. Boşa alınca da normal stabil dönüyor
O Mirage efektinden sanırım. Yanlış bir şey yok.
bide USB yi bağlayacağıım tek yeri kapalı bi yer var ya ora dolu benim nasıl takıcam
Anakartında 1 tane ön USB 2.0 girişi varmış, onu hesaba katmadım tabii :D.
Kasan nedir?

Thaoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Volkan Bakar
Ön USB 2.0 öneriyorum demiştim...

O Mirage efektinden sanırım. Yanlış bir şey yok.

Anakartında 1 tane ön USB 2.0 girişi varmış, onu hesaba katmadım tabii :D.
Kasan nedir?
dark guardian

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
pek kullanmıyorum zaten de anakart dakini çıkarınca 2 side mi gidiyor
Evet. O kabloyu çıkartırsan kasa önündeki 2 tane USB 2.0 portları da devre dışı olacak. Tabii yine ön tarafta USB 3.0 var. Önde yine de 1 adet USB portun olmuş oluyor.

ThePatrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak YAKUT
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
2 RGB Kabloyuda takmassak bi sorun teşkil eder mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,502
Üyeler
161,069
Son üye
İhmami
Top Bottom