ustam typec için bi kafam karıştı kz yi adam akıllı videosunu bulamadım iyi bir şekilde anlatan sheinden alıcam kz isekz daha iyidir her türlü wraith cop 200 300 liralık malı çok pahalıya satıyorlar
wraith sensei iem typec - kz zsn pro 2 sizce hangisi daha iyidir fps oyun oynarken şarkıda dinlediğim için hangisini tercih etmeliyim sizce
ustam bunlar nasıl sizce![]()
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
hocam peki önerirmisin bu 2sinden hangisini seçmeliyimbu arada konudan bağımsız olarak kz zsn pro vr hocam elimde ilgilenirsen sadece kablo kısmı yok kulaklıklar var
tangzu en iyisi bu bütçedeustam bunlar nasıl sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam peki önerirmisin bu 2sinden hangisini seçmeliyim
ustam typec için bi kafam karıştı kz yi adam akıllı videosunu bulamadım iyi bir şekilde anlatan sheinden alıcam kz ise
kznin bu modelini bilmiyorum ama bnm söylediğim modelin tizi bireaz daha fazla ses seviyesi baya iyiydi kznin bluetoothlu olan versiyonlarınıda kullandım bnce farklı bir seviye kzustam bunlar nasıl sizce
hocam peki önerirmisin bu 2sinden hangisini seçmeliyim
bi bakalım edelim ustam kafam çok karıştı video atılmış ona bakıyorum şimdikznin bu modelini bilmiyorum ama bnm söylediğim modelin tizi bireaz daha fazla ses seviyesi baya iyiydi kznin bluetoothlu olan versiyonlarınıda kullandım bnce farklı bir seviye kz
hemen izliyorum ustam sağolasın
Bakabilirsin
bass ayarlayabiliyormuyuz ustam oyunlarda ses kasması biraz zor diyor videoda
Bakabilirsin
bi bakalım edelim ustam kafam çok karıştı video atılmış ona bakıyorum şimdi
hemen izliyorum ustam sağolasın
bass ayarlayabiliyormuyuz ustam oyunlarda ses kasması biraz zor diyor videoda