Wraith sensei iem typec - kz zsn pro 2

Nisshs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
wraith sensei iem typec - kz zsn pro 2 sizce hangisi daha iyidir fps oyun oynarken şarkıda dinlediğim için hangisini tercih etmeliyim sizce

kz daha iyidir her türlü wraith cop 200 300 liralık malı çok pahalıya satıyorlar

kz daha iyidir her türlü wraith cop 200 300 liralık malı çok pahalıya satıyorlar
ustam typec için bi kafam karıştı kz yi adam akıllı videosunu bulamadım iyi bir şekilde anlatan sheinden alıcam kz ise

bu arada konudan bağımsız olarak kz zsn pro vr hocam elimde ilgilenirsen sadece kablo kısmı yok kulaklıklar var

wraith sensei iem typec - kz zsn pro 2 sizce hangisi daha iyidir fps oyun oynarken şarkıda dinlediğim için hangisini tercih etmeliyim sizce

ustam bunlar nasıl sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada konudan bağımsız olarak kz zsn pro vr hocam elimde ilgilenirsen sadece kablo kısmı yok kulaklıklar var
hocam peki önerirmisin bu 2sinden hangisini seçmeliyim

ustam bunlar nasıl sizce

tangzu en iyisi bu bütçede

ustam bunlar nasıl sizce

kznin bu modelini bilmiyorum ama bnm söylediğim modelin tizi bireaz daha fazla ses seviyesi baya iyiydi kznin bluetoothlu olan versiyonlarınıda kullandım bnce farklı bir seviye kz

kznin bu modelini bilmiyorum ama bnm söylediğim modelin tizi bireaz daha fazla ses seviyesi baya iyiydi kznin bluetoothlu olan versiyonlarınıda kullandım bnce farklı bir seviye kz
bi bakalım edelim ustam kafam çok karıştı video atılmış ona bakıyorum şimdi

hemen izliyorum ustam sağolasın

bass ayarlayabiliyormuyuz ustam oyunlarda ses kasması biraz zor diyor videoda

bi bakalım edelim ustam kafam çok karıştı video atılmış ona bakıyorum şimdi

hemen izliyorum ustam sağolasın

bass ayarlayabiliyormuyuz ustam oyunlarda ses kasması biraz zor diyor videoda

eq ile çözüyorsunuz onları

Geri