Hala geçerli mi? PC de kullanılabiliyor mu ?Rehber - Bedava 3 Aylık Gamepass Nasıl Alınır?
Selamlar! Hiçbir ücret ödemeden 3 aylık Gamepass nasıl alınır, onu anlatacağım. İlk olarak Google Play Store uygulamasına giriyoruz. Arama kısmına Crunchyroll yazıyoruz. Uygulamayı yükledikten sonra bir hesap oluşturuyoruz. Kırmızıyla işaretlediğim tik işaretli olacaktır. Bu işareti...forum.donanimarsivi.com
geçerli mi hala?Rehber - Bedava 3 Aylık Gamepass Nasıl Alınır?
Selamlar! Hiçbir ücret ödemeden 3 aylık Gamepass nasıl alınır, onu anlatacağım. İlk olarak Google Play Store uygulamasına giriyoruz. Arama kısmına Crunchyroll yazıyoruz. Uygulamayı yükledikten sonra bir hesap oluşturuyoruz. Kırmızıyla işaretlediğim tik işaretli olacaktır. Bu işareti...forum.donanimarsivi.com
Evet dün gece yaptım. Şuan 3 aylık Gamepass'a sahibim. Sanırım 19 Kasım'a kadar geçerli. Sitesinde öyle yazıyor.Hala geçerli mi? PC de kullanılabiliyor mu ?
Pc için kullanılıyor mu ?Evet dün gece yaptım. Şuan 3 aylık Gamepass'a sahibim. Sanırım 19 Kasım'a kadar geçerli. Sitesinde öyle yazıyor.
Zaten PC için üyelik. Konsollarda geçerli değil.Pc için kullanılıyor mu ?
ayın 19 unda bitecek pcde geçerli yeniüyelik istemektePc için kullanılıyor mu ?
Alınabiliyor.Crunchyroll sitesinde 31 ekime kadar kodu alabiliyorsun ve 30 kasıma kadar kodu aktive edebilirsiniz yazıyor, yani şuan bitmiş olması lazım kod alınmıyordur.
Ben sitede yazan tarihleri söyledim belki uzatmışlardır.Alınabiliyor.
Suan telefonda alsam pc alınca kullansam olur muayın 19 unda bitecek pcde geçerli yeniüyelik istemekte