Satıştan kaldırılmış sadece Amazon'dan kutulu olarak satılıyor sanırım.X-Men Origins Wolverine bu oyunu nerden bulabilirim hiçbir yerde bulamıyorum crackli yerlerden korkuyorum
crackli indirsem sorun olur muSatıştan kaldırılmış sadece Amazon'dan kutulu olarak satılıyor sanırım.
normalde korsana hayır ama çarem yokSatıştan kaldırılmış sadece Amazon'dan kutulu olarak satılıyor sanırım.
Yani sana kalmış bir şey ben sana korsanı öneremem kurallar gereği ama sen yine de araştır istersen. Belki internette bu oyunlu steam hesabı bulabilirsin çünkü önceden oyunu satın alanların kütüphanesinde bulunuyor oyun.crackli indirsem sorun olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
normalde korsana hayır ama çarem yok
Diğer tüm Spiderman oyunları gibi kaldırılmış.X-Men Origins Wolverine bu oyunu nerden bulabilirim hiçbir yerde bulamıyorum crackli yerlerden korkuyorum
bilindik siteler var mı steam gibi bu oyunu satma ihtimali olanYani sana kalmış bir şey ben sana korsanı öneremem kurallar gereği ama sen yine de araştır istersen. Belki internette bu oyunlu steam hesabı bulabilirsin çünkü önceden oyunu satın alanların kütüphanesinde bulunuyor oyun.