Çözüldü✓ X870 vs b850 anakart hangisini tercih etmeliyim?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,507
Bütçe
14000
9800x3d 2x16gb ddr5 beyaz sistem dizmek istiyorum hangisini tercih etmeliyim?
Genel olarak oyun oynucam tasarım yapacağım ve sistem test videoları paylaşacağım bir kanal düşünüyorum

b850 de almak istediğim anakart bu ama asusun teknik servis sorunları vsden dolayı önerilmediğini duymuştum ve 9800x3d nin yandığını duymuştum

bunlar x870 serisi bir kaç arkadaş önerdi bunları güzeller diye ve zaten bütçemi pek fazla aşmıyorum alırken tavsiyelerinizi bekliyorum

Hangisini tercih etmem daha iyi olur bütçemde başka beyaz b850 yok msi edge var oda tomahawk la aynı kart daha düşük fiyatlara olması gerekiyordu parasını hak etmediğini düşündüğüm için onu listeye almadım sizin tavsiyelerinizi bekliyorum

Extra portlara ihtiyacım yok ama asusun genel olarak teknik servis desteğinden şikayet eden bir ton insan var bu yüzden Asus rogda olsa tehlikeye atmak istemiyorum aorus modeli de b450 ve b550 olmak üzere hep gigabyte kullandım modelleri çok hoşuma gidiyor bu seferde olabilir belki emin olamadım ama biraz düşmesi lazım

yani ama destek konusuda önemli eğer ki destek veriyorlarsa mesela bence pek bir sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O her anakartta olabilir hocam bildiğiniz gibi daha bugün asus anakartta olmuş mesela en güvenilir dedikleri.
ölü işlemci desteği olması çnmeli asrock herşeyi değiştirmiş diye biliyorum

Son düzenleme:
D
yani ama destek konusuda önemli eğer ki destek veriyorlarsa mesela bence pek bir sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ölü işlemci desteği olması çnmeli asrock herşeyi değiştirmiş diye biliyorum
Servis ve Teknik desteği iyiyse asrock mantıklı olur o zaman.

D

Servis ve Teknik desteği iyiyse asrock mantıklı olur o zaman.
bende öyle düşünüyorum steel legend alacağım gibi çok hoş kart seviyordum zaten net karar vermiş oldum sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,346
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri