Kanka normal bir şey bu zaten böyle analogu hareket ettirip bırakınca tam ortada kalmaması normal zaten yalnızca programlarda görürsün (önemli olan drift)başlıktada belirttiğim gibi analog tam ortaya gelmiyor bazen geliyor bazen gelmiyor iki analogtada aynı
yesbu ne uglulamasaı xbox donatılarımı
göndermeye gerek yok o zaman değilmi hocam kolu alali 2 3 gün olduğu için korktumKanka normal bir şey bu zaten böyle analogu hareket ettirip bırakınca tam ortada kalmaması normal zaten yalnızca programlarda görürsün (önemli olan drift)
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun yok kanka sen yinede oyunda bir kontrol et belki fiziksel olarak bir şeye takılıyordur .yes
göndermeye gerek yok o zaman değilmi hocam kolu alali 2 3 gün olduğu için korktum
yes
göndermeye gerek yok o zaman değilmi hocam kolu alali 2 3 gün olduğu için korktum
yok takılma sadece bi kontrol edeyim derken bununla karşılaştımsorun yok kanka sen yinede oyunda bir kontrol et belki fiziksel olarak bir şeye takılıyordur .
tamamdır o zaman rahatlıkla kullanabilirsin hayırlı olsun.yok takılma sadece bi kontrol edeyim derken bununla karşılaştım
vakit ayırdığın için teşekkür ederimtamamdır o zaman rahatlıkla kullanabilirsin hayırlı olsun.