ms sitesinden cihaz seri no ile garanti başlatabiliyorsun ms garantili oluyor bunları sıkıntı yapma hocam alasın varsa alSipariş vermiştim fakat ithalatçı garantili olduğunu öğrenince iptal ettim. Playstation'da ithalatçı kazığını bir kez tecrübe ettim, alacak arkadaşların dikkatine.
Hocam dediğiniz işlemleri yapınca Türkiye garantili gibi oluyor mu acaba, yoksa başka bir şey mi?ms sitesinden cihaz seri no ile garanti başlatabiliyorsun ms garantili oluyor bunları sıkıntı yapma hocam alasın varsa al
ms garantili oluyor hocam dubaiden alınan cihazlar vs kayıt edilmiyor ama almanya ve bazı avrupa ülkelerinden çıkan cihazlar ms ye kayıt edilebiliyor.Hocam dediğiniz işlemleri yapınca Türkiye garantili gibi oluyor mu acaba, yoksa başka bir şey mi?
evetPilli mi bu
beyazı 2400 halafiyat yükselmiş
la evde 1 hiç kullanılmamış 1 tane de kullanılan xbox kolu var şunu görünce x15 alasım geldi .dalınır mı? hikayeli oyunlar için belki easysmx x15 daha iyi 1000hz vesaire bir sürü özelligi var
Ben direk siyahına baktımbeyazı 2400 hala
fps oyunu oynuyorsan guzel alınırla evde 1 hiç kullanılmamış 1 tane de kullanılan xbox kolu var şunu görünce x15 alasım geldi .d
yok hocam arada forzafps oyunu oynuyorsan guzel alınır