Neler Yeni

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ercan Larte
Cevap yazma bir daha. Laf yetişterecek vaktim yok. Mesajının içeriği cevap yazmamı gerektiriyor diye yazdık falan ancak bizim buralarda oyalanacak vaktimiz yok arkadaşım işimiz gücümüz var haydi yoluna

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Kaan
Sipariş vermiştim fakat ithalatçı garantili olduğunu öğrenince iptal ettim. Playstation'da ithalatçı kazığını bir kez tecrübe ettim, alacak arkadaşların dikkatine. :)
ms sitesinden cihaz seri no ile garanti başlatabiliyorsun ms garantili oluyor bunları sıkıntı yapma hocam alasın varsa al

Sertaj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serhat Dinç
ms sitesinden cihaz seri no ile garanti başlatabiliyorsun ms garantili oluyor bunları sıkıntı yapma hocam alasın varsa al
Hocam dediğiniz işlemleri yapınca Türkiye garantili gibi oluyor mu acaba, yoksa başka bir şey mi?

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kemal Gençer
Pilli mi bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Kaan

Dambıldor

80+ Silver
https://www.reddit.com/r/Controller/s/DDkciEMGSh sadece azıcık şurada dolaşın öneri isteyin. Kimse size dualsense veya xbox önermez pc için. Markaları bilmiyorsunuz diye drift sorunlu xbox almak ne kadar mantıklı? Flydigi apex ve vader serisi, bigbigwon blitz serisi, gamesir cyclone 2, yeni cikacak g7 pro gibi normal xbox kolundan 2-3 kat iyi ürünler var hemde drift yapmıyor hall efect veya daha gelişmişi tmr stick kullanıyorlar. Face buttonlari mekanik ve hepsine arka tuş var. Xbox kolu 125hz oc bile olmuyor hemde :D

Gurkanpiro

80+ Platinum
alınır mı? hikayeli oyunlar için belki easysmx x15 daha iyi 1000hz vesaire bir sürü özelligi var

alınır mı? hikayeli oyunlar için belki easysmx x15 daha iyi 1000hz vesaire bir sürü özelligi var
la evde 1 hiç kullanılmamış 1 tane de kullanılan xbox kolu var şunu görünce x15 alasım geldi .d

Top Bottom