Neler Yeni

Xbox 9. Nesil Vs PS5 Dualsense

lamecss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kerem
ikiside aynı fiyatta pc için alıcam ilerde aldığım kolun konsolunuda alırım belki hangi kol daha iyidir fifa oynuyorum.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
ikiside aynı fiyatta pc için alıcam ilerde aldığım kolun konsolunuda alırım belki hangi kol daha iyidir fifa oynuyorum.
Eğer uğraşabilirim bu işlere kafam basıyor diyorsan dualsense daha iyi ama Xbox uğraştırmaz ama dualsence uygulaması var steam'de onu satın alıp her oyun için heptik feedback özelliğini kullanabiliyorsun diye biliyorum yine de kendimi deneyimlemedim sadece YouTube'da görmüştüm (ingilizcem için kusura bakma otomatik klavye )
Mesaj otomatik birleştirildi:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Xbox 🎮

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Xbox gamepad al

lebron23

80+ Bronze
neden mesela ne gibi farklar var
Xinput desteği her oyunda var. Ds için bazı oyunlar tanımıyor ve program indirmek gerekiyor. Çok büyük bir dert değil ama programla bile xinput kadar iyi çalışmıyor.

Ds nin pili az gidiyor. Trigger falan güzel olaylar ama bir haftaya alışıyorsun. Bir tek astros oyununda gerçekten fark yaratıyor o da zaten ps5 tanıtım oyunu.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ds nin pili az gidiyor. Trigger falan güzel olaylar ama bir haftaya alışıyorsun. Bir tek astros oyununda gerçekten fark yaratıyor o da zaten ps5 tanıtım oyunu.
Uncharted Last of us spidermanlar bu tarz oyunlardada doğru ayarları yaparsan cidden tatmin ediyor seni

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Xbox al. PC'de dualsense iyi değil, hiç bir özelliği çalışmıyor.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hepsini oynadım, 2 güne alışıyorsun. Olması güzel ama kimsenin bu oyunlarda eksiklik duyacağını sanmıyorum.
pc tarafında portlama harici bu oyunlar kaymak gibi zaten layout konusunda haptic feedback içinde sertlik ayarını biraz arttırınca hissiyatı daha iyi oluyor

Top Bottom