tabii ki dualsense 5ikiside aynı fiyatta pc için alıcam ilerde aldığım kolun konsolunuda alırım belki hangi kol daha iyidir fifa oynuyorum.
Eğer uğraşabilirim bu işlere kafam basıyor diyorsan dualsense daha iyi ama Xbox uğraştırmaz ama dualsence uygulaması var steam'de onu satın alıp her oyun için heptik feedback özelliğini kullanabiliyorsun diye biliyorum yine de kendimi deneyimlemedim sadece YouTube'da görmüştüm (ingilizcem için kusura bakma otomatik klavye )ikiside aynı fiyatta pc için alıcam ilerde aldığım kolun konsolunuda alırım belki hangi kol daha iyidir fifa oynuyorum.
ikiside aynı fiyatta pc için alıcam ilerde aldığım kolun konsolunuda alırım belki hangi kol daha iyidir fifa oynuyorum.
neden mesela ne gibi farklar varİkisini de kullandım. Pc için xbox çok daha iyi.
uyumlulukneden mesela ne gibi farklar var
Xinput desteği her oyunda var. Ds için bazı oyunlar tanımıyor ve program indirmek gerekiyor. Çok büyük bir dert değil ama programla bile xinput kadar iyi çalışmıyor.neden mesela ne gibi farklar var
Uncharted Last of us spidermanlar bu tarz oyunlardada doğru ayarları yaparsan cidden tatmin ediyor seniDs nin pili az gidiyor. Trigger falan güzel olaylar ama bir haftaya alışıyorsun. Bir tek astros oyununda gerçekten fark yaratıyor o da zaten ps5 tanıtım oyunu.
Hepsini oynadım, 2 güne alışıyorsun. Olması güzel ama kimsenin bu oyunlarda eksiklik duyacağını sanmıyorum.Uncharted Last of us spidermanlar bu tarz oyunlardada doğru ayarları yaparsan cidden tatmin ediyor seni
pc tarafında portlama harici bu oyunlar kaymak gibi zaten layout konusunda haptic feedback içinde sertlik ayarını biraz arttırınca hissiyatı daha iyi oluyorHepsini oynadım, 2 güne alışıyorsun. Olması güzel ama kimsenin bu oyunlarda eksiklik duyacağını sanmıyorum.