Neler Yeni

Xbox dan indirdiğim oyun kendiliginden silindi sebebi nedir?

ahmet.ershn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
Xbox gamepass den indirdiğim ori and the will of the wisps oyunu silinmiş nedeni nedir acaba?

Al bendende bir hort :D 3 kere oyunum silindi 1 haftada 3 farklı oyun. büyük bi tanesi silinirse koyar ve bu sorunla ilgili bi yanıt bulamadım nette.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi hatırlamıyorum ki sorunu bile unuttum :D
Sen bulabildinmi bari

Al bendende bir hort :D 3 kere oyunum silindi 1 haftada 3 farklı oyun. büyük bi tanesi silinirse koyar ve bu sorunla ilgili bi yanıt bulamadım nette.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen bulabildinmi bari
Bu konunun varlığını unutmuştum sen ne diyosun :D

Ben bu GamePass Launcheri yiyip yutucam bir gün o olucak. Benimde başıma aynısı geldi, Launcheri komple sildim yükledim bu sefer de başka bir sorun verdi, Powershelle kod mod bişiler yazdım PC yi yeniden başlattım anca kendine geldi.

Ben bu GamePass Launcheri yiyip yutucam bir gün o olucak. Benimde başıma aynısı geldi, Launcheri komple sildim yükledim bu sefer de başka bir sorun verdi, Powershelle kod mod bişiler yazdım PC yi yeniden başlattım anca kendine geldi.
VAlla umuyorum sorun benden kaynaklıdır. Çünkü format sonrası eski diskteki oyunları yeni diskteki xbox dosyasına kopyaladım ve çalışıyolardı ama xbox menüsünde indirdiklerime tıklayınca ''yönet'' seçeneği varken taşıdıklarımda bu seçenek yoktu ve silinenler taşıdıklarım arasındaydı belki sorun budur diye umuyorum bakalım. Ama indirdiklerimden üzücü bi silinme olursa gelir bidaha hortlatırım konuyu, isyan bayrağınıda çeker platformdan çıkarım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,959
Üyeler
173,102
Son üye
KemaOfficial
Geri