ahmet.ershn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
Xbox gamepass den indirdiğim ori and the will of the wisps oyunu silinmiş nedeni nedir acaba?
Hocam hortlatıyorum ama çözümünü buldun mu.Xbox gamepass den indirdiğim ori and the will of the wisps oyunu silinmiş nedeni nedir acaba?
Vallahi hatırlamıyorum ki sorunu bile unuttumHocam hortlatıyorum ama çözümünü buldun mu.
Sen bulabildinmi bariVallahi hatırlamıyorum ki sorunu bile unuttum![]()
Bu konunun varlığını unutmuştum sen ne diyosunAl bendende bir hort3 kere oyunum silindi 1 haftada 3 farklı oyun. büyük bi tanesi silinirse koyar ve bu sorunla ilgili bi yanıt bulamadım nette.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen bulabildinmi bari
VAlla umuyorum sorun benden kaynaklıdır. Çünkü format sonrası eski diskteki oyunları yeni diskteki xbox dosyasına kopyaladım ve çalışıyolardı ama xbox menüsünde indirdiklerime tıklayınca ''yönet'' seçeneği varken taşıdıklarımda bu seçenek yoktu ve silinenler taşıdıklarım arasındaydı belki sorun budur diye umuyorum bakalım. Ama indirdiklerimden üzücü bi silinme olursa gelir bidaha hortlatırım konuyu, isyan bayrağınıda çeker platformdan çıkarımBen bu GamePass Launcheri yiyip yutucam bir gün o olucak. Benimde başıma aynısı geldi, Launcheri komple sildim yükledim bu sefer de başka bir sorun verdi, Powershelle kod mod bişiler yazdım PC yi yeniden başlattım anca kendine geldi.