Hayır aile paylaşımı yeni gelicek test aşamasında sadece 2 ülkede var gelmesi en az 1 2 ay sürerPc için game pass almayı düşünüyorum arkadaşım almasa onunla beraber oyunları oynayabilir miyiz aynı anda bilgisi olan var mı aile paylaşımı gibi bir şey varmış herhalde
Oynayabiliyorsunuz microsoft store a gamepassi aldığınız hesabı xbox uygulamasına da kendi hesabınızı girerseniz olur.Pc için game pass almayı düşünüyorum arkadaşım almasa onunla beraber oyunları oynayabilir miyiz aynı anda bilgisi olan var mı aile paylaşımı gibi bir şey varmış herhalde
hocam çok anlamadım detaylı anlatır mısınızOynayabiliyorsunuz microsoft store a gamepassi aldığınız hesabı xbox uygulamasına da kendi hesabınızı girerseniz olur.
Hocam microsoft store a girip gamepassin olduğu hesaba gireceksiniz. Kendi oyun içiçni kullanacağınız hesabı xbox konsol yardımcısına gireceksiniz.hocam çok anlamadım detaylı anlatır mısınız
İkinizin ortak kullandığı Microsoft hesabı Microsoft store da girili olacak Xbox uygulamasını indirin orada da kendi hesabınız girili olacak ama sadece biriniz EA play kullanabilir stora girilen hesap EA play Minecraft Java kullanabilirhocam çok anlamadım detaylı anlatır mısınız