Neler Yeni

Xbox game pass yıllık en uygun nasıl alınır..?

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Bende bayağa dır bakınıyorum her şekilde game pass kalıcı olmasa da oyunlar konusunda çok iyi içerikleri var. Lakin 3 yıllık olay kapanmış.

Şimdik nasıl bir yol izleyip daha uyguna alabilirim bana 1 yıllıkta olsa yeterli. En ucuz karlı yol hangisi..?

Not : Pc versiyon ama EA de içinde olursa güzel olur.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Merhaba arkadaşlar. Bende bayağa dır bakınıyorum her şekilde game pass kalıcı olmasa da oyunlar konusunda çok iyi içerikleri var. Lakin 3 yıllık olay kapanmış.

Şimdik nasıl bir yol izleyip daha uyguna alabilirim bana 1 yıllıkta olsa yeterli. En ucuz karlı yol hangisi..?

Not : Pc versiyon ama EA de içinde olursa güzel olur.
Benim bildiğim yol şu hocam. xbox live gold alıyorsunuz 3 aylık (75₺) daha sonra ödemeyi tekrarlamayı kapatıyorsunuz hesap bilgilerinden sonra bir daha alıyorsunuz. böyle böyle 4 defa alınca 1 yıllık live gold üyeliğiniz oluyor. Daha sonra gamepass seçeneklerinden ultimate olanı 45 ₺ ye alıyorsunuz. Size soruyor pakediniz yükseltilsin mi diye. Evet diyince 13 aylık gamepass oluyor 345₺ ye. Yanlışım olabilir ancak ben böyle biliyorum ben de haftaya felan alacağım bu şekilde

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bildiğim yol şu hocam. xbox live gold alıyorsunuz 3 aylık (75₺) daha sonra ödemeyi tekrarlamayı kapatıyorsunuz hesap bilgilerinden sonra bir daha alıyorsunuz. böyle böyle 4 defa alınca 1 yıllık live gold üyeliğiniz oluyor. Daha sonra gamepass seçeneklerinden ultimate olanı 45 ₺ ye alıyorsunuz. Size soruyor pakediniz yükseltilsin mi diye. Evet diyince 13 aylık gamepass oluyor 345₺ ye. Yanlışım olabilir ancak ben böyle biliyorum ben de haftaya felan alacağım bu şekilde
Söylediğiniz doğru hocam başka kaynaktan da baktım aynı bu şekilde yapılıyormuş lakin eğer orada ki süre doğru ise şimdik arkadaşımın game pass kullanıyorum orada teklif süresi 17 gün yazıyor. Bu herkes de yazıyor mu tam bilmiyorum eğer yazıyorsa sanırım bir şeyler olacak.

1.png

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Söylediğiniz doğru hocam başka kaynaktan da baktım aynı bu şekilde yapılıyormuş lakin eğer orada ki süre doğru ise şimdik arkadaşımın game pass kullanıyorum orada teklif süresi 17 gün yazıyor. Bu herkes de yazıyor mu tam bilmiyorum eğer yazıyorsa sanırım bir şeyler olacak.

Alıntıyı görüntüle
Hocam büyük zam kapıda. 17 gün sonra zam geliyor herkes de o yüzden şimdi stok yapıyor 1 yıllık. Ayrıca hala 3 yıllık almak da mümkün diye biliyorum sürekli ultimate paket ekleyerek ancak eskisi kadar ucuz olmuyor 24 ay * 45₺ =1080 ₺ oluyor. Bir de üstte anlattığım şekilde de 1 yılı eklersek 1425₺ ye 3 yıllık oluyor. Ha istersen 36 ay değil de 25 ay yap o sana kalmış

CptSpork

80+ Bronze

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,696
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Tosla ile 250 ye alrısın

JackieTR

80+ Bronze
Hocam büyük zam kapıda. 17 gün sonra zam geliyor herkes de o yüzden şimdi stok yapıyor 1 yıllık. Ayrıca hala 3 yıllık almak da mümkün diye biliyorum sürekli ultimate paket ekleyerek ancak eskisi kadar ucuz olmuyor 24 ay * 45₺ =1080 ₺ oluyor. Bir de üstte anlattığım şekilde de 1 yılı eklersek 1425₺ ye 3 yıllık oluyor. Ha istersen 36 ay değil de 25 ay yap o sana kalmış
O kadar para vermem mümkün değil lakin 1 yıllığı alırım. Artık 1 yıl sonunda bakacağız o zaman kadar zaten doya doya bayağı bir oyun oynanır.

CptSpork

80+ Bronze

JackieTR

80+ Bronze

CptSpork

80+ Bronze
Eğer yöntemi bilen varsa söylesin az daha ucuza gelir.
Yukarıdaki linklere bakarsanız açtığımız konuda neredeyse herşeyi tartıştık. Şu anda sorduğunuz sorunun cevabı dahil aklınızdaki diğer sorulara da cevap olur.
Twitter linkinde ise nasıl yapabileceğini adımlarla basit bir şekilde anlattım.

JackieTR

80+ Bronze
Yukarıdaki linklere bakarsanız açtığımız konuda neredeyse herşeyi tartıştık. Şu anda sorduğunuz sorunun cevabı dahil aklınızdaki diğer sorulara da cevap olur.
Twitter linkinde ise nasıl yapabileceğini adımlarla basit bir şekilde anlattım.
Sağol hocam zaten konunu sonradan gördüm. Hayırlısı bakalım zam gelecek ama inşallah netflix gibi abartı bir zam getirmezler. Şimdik oyun ile film ne alaka dersen sonuçta ikisi de paket. Bir den bire dayıyorlar.. Bekleyip göreceğiz ama fazla beklememek lazım :)

TahinPekmez

80+ Silver
Bosverin singapur kodları gelir yakında 3 aylık kod alırız ucuza. Ben 40 tl ye almıştım. Ama.her 3 ay da bir windows hesabını değiştirmen gerek. Xbox hesabın hep aynı kalsa da sıkıntı yok.

JackieTR

80+ Bronze
Bosverin singapur kodları gelir yakında 3 aylık kod alırız ucuza. Ben 40 TL ye almıştım. Ama.her 3 ay da bir windows hesabını değiştirmen gerek. Xbox hesabın hep aynı kalsa da sıkıntı yok.
Biz şifre yazmaya üşeniyoruz 3 ay da bir win mi değiştiricez pahalı olanı tercih ediyorum :D

Top Bottom