Neler Yeni

🚨Xbox kolu bilgisayara bağlanmıyor

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Halı hazırda Xbox one s kullanıyorum onun kolunu bilgisayarda kullanmak istediğimde kablo ile bilgisayara takıyorum fakat Xbox açılıyor PCde çalışmıyor 2 farklı kablo ile denedim Bluetoothda olmuyor komple xbox'ı söktüm bu sefer kol açılmadı bile lütfen yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım lütfen

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,218
İsim
Diyarhan
Bluetooth alıcın yok büyük ihtimal. Xbox gamepad in uygulaması var oradan güncellemek düzeltebilir.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Hocam bugüne kadar xbox kolu kadar pcde direk çalışan gamepad kullanmadım. Bence ya üründe bir sorun var yada siz usb ile ilk taktığınızda arka planda basic driver yüklenmeden usbyi çıkardığınız için aygıt güvenli kaldırmada kaldı.

Halı hazırda Xbox one s kullanıyorum onun kolunu bilgisayarda kullanmak istediğimde kablo ile bilgisayara takıyorum fakat Xbox açılıyor PCde çalışmıyor 2 farklı kablo ile denedim Bluetoothda olmuyor komple xbox'ı söktüm bu sefer kol açılmadı bile lütfen yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım lütfen
Ürün orjinalmi . Microsoft cihazlarından seri no kontrol ettiniz mi. Birebir imtasyonlar var. Ve Microsoft bunları bloklamaya başladı. Artık kullandirtmiyor

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
fotografını atabilir misiniz? yeni mi aldınız? eski nesillerde kolların bluetooth destegi olmayanlaı var

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
Kameram bozuk malesef atamam ama kol 8. Nesil alalı 2 yıl falan oldu

xbox-one-controller-bluetooth.png

Hocam üstteki resimde gosterildigi gibi rt rb lt lb tuslarının oldugu kısım ile xbox tusunun oldugu kısım aynı parca uzerinde ise controller'ın bluetooth ozelligi yok anlamına geliyormus.. Malesef ben cok sıkıntı yasadım belki sizin de bu sekil olabilir.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466