S Semih.08 80+ Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Semih 5 Kasım 2024 #1 bilgisayarımda bluthout yok xbox kolu alsam çalıştırabilir miyim. İçinden 2.4 ghz bağlantı şeyi çıkıyor mu
bilgisayarımda bluthout yok xbox kolu alsam çalıştırabilir miyim. İçinden 2.4 ghz bağlantı şeyi çıkıyor mu
Squirtle48 80+ Silver Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2,552 Dahası Reaksiyon skoru 1,890 Konum Random. İsim Metehan Akyalı 5 Kasım 2024 #2 Hayır çıkmıyor. Daha sabah kutusunu açtım. TP-Link Linkteki ürünü tavsiye ettiler, onunla bağladım. Çok iyi çalışıyor.
Hayır çıkmıyor. Daha sabah kutusunu açtım. TP-Link Linkteki ürünü tavsiye ettiler, onunla bağladım. Çok iyi çalışıyor.
S Semih.08 80+ Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Semih 5 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Squirtle48 yazmış: Hayır çıkmıyor. Daha sabah kutusunu açtım. TP-Link Linkteki ürünü tavsiye ettiler, onunla bağladım. Çok iyi çalışıyor. Devamı için tıklayın... Gecikme hissediliyor mu yoksa iyi çalışıyor mu
Squirtle48 yazmış: Hayır çıkmıyor. Daha sabah kutusunu açtım. TP-Link Linkteki ürünü tavsiye ettiler, onunla bağladım. Çok iyi çalışıyor. Devamı için tıklayın... Gecikme hissediliyor mu yoksa iyi çalışıyor mu
Squirtle48 80+ Silver Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2,552 Dahası Reaksiyon skoru 1,890 Konum Random. İsim Metehan Akyalı 6 Kasım 2024 #4 Semih.08 yazmış: Gecikme hissediliyor mu yoksa iyi çalışıyor mu Devamı için tıklayın... Hocam sıfır gecikme. Harika çalışıyor, gönül rahatlığıyla alınabilir.
Semih.08 yazmış: Gecikme hissediliyor mu yoksa iyi çalışıyor mu Devamı için tıklayın... Hocam sıfır gecikme. Harika çalışıyor, gönül rahatlığıyla alınabilir.