alınır.Bu konsol alınır mı?
Lütfen diğer modelleri önermeyin hangisinin daha iyi olduğunu bende biliyorum ama bütçe malum.
Cyberpunk denemedim ama kötüdür muhtemelen. Cyberpunk harici oyunları genellikle 900-1080p/30fps oynatıyor bazı oyunlar 60 fpsCyberpunk performans ve grafik olarak kötü diyorlar hiç deneyimlediniz mi?
Genel olarak ne dersiniz? Alınır mı alınmaz?Cyberpunk denemedim ama kötüdür muhtemelen. Cyberpunk harici oyunları genellikle 900-1080p/30fps oynatıyor bazı oyunlar 60 fps
cyberpunk için mi soruyorsun yoksa genel olarak mı? sony ps4 fat ve slim'lerde cyberpunk'ı tavsiye etmiyormuş. ps4 ve xbo eşit sayılabilen konsollar.Genel olarak ne dersiniz? Alınır mı alınmaz?
Fiyatı ps4 e göre ucuz genel olarakGenel olarak ne dersiniz? Alınır mı alınmaz?
Arkadaşım zamanında 1500e almıştı memnun şuan ama bütçen series s e yetiyorsa bence onu alBu konsol alınır mı?
Lütfen diğer modelleri önermeyin hangisinin daha iyi olduğunu bende biliyorum ama bütçe malum.
Her iki soruyu da soruyorum. Cyberpunk'da kötü olduğunu duymuştum o yüzden merak ettim .cyberpunk için mi soruyorsun yoksa genel olarak mı? sony ps4 fat ve slim'lerde cyberpunk'ı tavsiye etmiyormuş. ps4 ve xbo eşit sayılabilen konsollar.
Bütçe artarsa alırım tabiSeries S Al 120+Fps Ve Kalite Farklı İle Çok Daha İyi (Bütçeni Bilmiyorum) Onun Dışında Konsol Fena Değil.