https://www.amazon.com.tr/Samsung-M...da-8e944da73dda&ref_=pd_gw_ci_mcx_mr_hp_atf_m daha dün 1200 dü 1400 olmuş harddisk yavaşlığından nebze elektrik kesintisi olduğunda vs sector bozulabiliyor ve ssd nazaran çok yavaş kalıyor xbox ta bide x s optimize olmuş oyunu ana ssd atmam gerekicek hep yükleme hızı gerekli olacak bu ürünü almaya düşünüyorum çünkü xbox kendi sattıgı ürün çok pahalı 364 gb + 500 gb yeter diye düşünüyorumEk depolama satın alabilirsiniz.
ayn o yüzden hdd almak istemiyorum çünkü oynamak istediğim zaman ordan oraya atma yavaş olucak ömrümden ömür gidicek 30 dk az buz değil yaHarici harddisk alirsan eski nesil oyunlari oynayabilirsin.Yeni nesil oyunlar harddiskten oynanmiyor.300 gb yerin var sacmaliktan baska birsey degil
çok yakın bir arkadaşım sağolsun 0 ürün yurtdışından bana getiricek satın aldım 1 ay sonra ürün elime ulaşıcak hazır gelmeden kurulumu yapmaya çalışıyorum o yüzden yüzümde bi mutluluk var 4800 e böyle iyi bi konsol almışım 1500 tl de veririm kafasındayım hatta zorlayayıp 2000 tl bile depolama için alabilirimHalledebilirsiniz ama çok fazla para gider SSD fiyatı konsolun kendi fiyatından pahalı HDD alsanız bile eski Xbox 360 ve Xbox Original oyunlarını oynayabilirsiniz ve bazı Xbox ONE oyunlarını.
https://www.amazon.com.tr/Samsung-M...da-8e944da73dda&ref_=pd_gw_ci_mcx_mr_hp_atf_m daha dün 1200 dü 1400 olmuş harddisk yavaşlığından nebze elektrik kesintisi olduğunda vs sector bozulabiliyor ve ssd nazaran çok yavaş kalıyor xbox ta bide x s optimize olmuş oyunu ana ssd atmam gerekicek hep yükleme hızı gerekli olacak bu ürünü almaya düşünüyorum çünkü xbox kendi sattıgı ürün çok pahalı 364 gb + 500 gb yeter diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayn o yüzden hdd almak istemiyorum çünkü oynamak istediğim zaman ordan oraya atma yavaş olucak ömrümden ömür gidicek 30 dk az buz değil ya
Bildiğim kadarıyla diski biçimlendiriyor ve kullanılabiliyor oyun falan indirilebilirHalledebilirsiniz ama çok fazla para gider SSD fiyatı konsolun kendi fiyatından pahalı HDD alsanız bile eski Xbox 360 ve Xbox Original oyunlarını oynayabilirsiniz ve bazı Xbox ONE oyunlarını.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmaz çalışmaz oyunlar yine sadece seagate anlaşmalı ssd leri takmalısın.
valla iş oraya gidicek gibi ama ürünü bu kadar iyi fiyata almaya değer mi diye bakıyorum da nötr kaldım xd200 dolar ı gözden çıkardınız o zaman.Seagate 1TB NVMe Storage Expansion Card for Xbox Series X - Walmart.com
Buy Seagate 1TB NVMe Storage Expansion Card for Xbox Series X at Walmart.comwww.walmart.com
3722 TL verirseniz olur.
ney 3700 mü yok ben o kadar veremem şimdi baktım da çüşş200 dolar ı gözden çıkardınız o zaman.Seagate 1TB NVMe Storage Expansion Card for Xbox Series X - Walmart.com
Buy Seagate 1TB NVMe Storage Expansion Card for Xbox Series X at Walmart.comwww.walmart.com
3722 TL verirseniz olur.
bu hayat insanazorÇalışmıyor hiç bir marka sadece HDD den farkı olmaz hangi SSD takarsa taksın Series S oyunları açmayacak.
sadece Seagate anlaşmalı SSD alması lazım 200 dolarSeagate 1TB NVMe Storage Expansion Card for Xbox Series X - Walmart.com
3722 TL
Game Pass varsa xcloud ile oynanır ama konsolda nasıl vpn açılır bilmiyorumxbox series s kullananlar depolama sorununu nasıl halletiniz ?