Neler Yeni

xbox series s depolama sorunu

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
xbox series s kullananlar depolama sorununu nasıl halletiniz ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

r4NG3r

80+ Silver
Harici harddisk alirsan eski nesil oyunlari oynayabilirsin.Yeni nesil oyunlar harddiskten oynanmiyor.300 gb yerin var sacmaliktan baska birsey degil

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek depolama satın alabilirsiniz.
https://www.amazon.com.tr/Samsung-M...da-8e944da73dda&ref_=pd_gw_ci_mcx_mr_hp_atf_m daha dün 1200 dü 1400 olmuş harddisk yavaşlığından nebze elektrik kesintisi olduğunda vs sector bozulabiliyor ve ssd nazaran çok yavaş kalıyor xbox ta bide x s optimize olmuş oyunu ana ssd atmam gerekicek hep yükleme hızı gerekli olacak bu ürünü almaya düşünüyorum çünkü xbox kendi sattıgı ürün çok pahalı 364 gb + 500 gb yeter diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harici harddisk alirsan eski nesil oyunlari oynayabilirsin.Yeni nesil oyunlar harddiskten oynanmiyor.300 gb yerin var sacmaliktan baska birsey degil
ayn o yüzden hdd almak istemiyorum çünkü oynamak istediğim zaman ordan oraya atma yavaş olucak ömrümden ömür gidicek 30 dk az buz değil ya

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
Halledebilirsiniz ama çok fazla para gider SSD fiyatı konsolun kendi fiyatından pahalı HDD alsanız bile eski Xbox 360 ve Xbox Original oyunlarını oynayabilirsiniz ve bazı Xbox ONE oyunlarını.
çok yakın bir arkadaşım sağolsun 0 ürün yurtdışından bana getiricek satın aldım 1 ay sonra ürün elime ulaşıcak hazır gelmeden kurulumu yapmaya çalışıyorum o yüzden yüzümde bi mutluluk var 4800 e böyle iyi bi konsol almışım 1500 tl de veririm kafasındayım hatta zorlayayıp 2000 tl bile depolama için alabilirim

Hocam farklı markalara da bakın samsung şart değil sağlam biliyorum ama çok değmez gibi ugreen sata to usb adaptör ve ssd al daha iyi
https://www.amazon.com.tr/Samsung-M...da-8e944da73dda&ref_=pd_gw_ci_mcx_mr_hp_atf_m daha dün 1200 dü 1400 olmuş harddisk yavaşlığından nebze elektrik kesintisi olduğunda vs sector bozulabiliyor ve ssd nazaran çok yavaş kalıyor xbox ta bide x s optimize olmuş oyunu ana ssd atmam gerekicek hep yükleme hızı gerekli olacak bu ürünü almaya düşünüyorum çünkü xbox kendi sattıgı ürün çok pahalı 364 gb + 500 gb yeter diye düşünüyorum

ayn o yüzden hdd almak istemiyorum çünkü oynamak istediğim zaman ordan oraya atma yavaş olucak ömrümden ömür gidicek 30 dk az buz değil ya

Halledebilirsiniz ama çok fazla para gider SSD fiyatı konsolun kendi fiyatından pahalı HDD alsanız bile eski Xbox 360 ve Xbox Original oyunlarını oynayabilirsiniz ve bazı Xbox ONE oyunlarını.

Olmaz çalışmaz oyunlar yine sadece seagate anlaşmalı ssd leri takmalısın.
Bildiğim kadarıyla diski biçimlendiriyor ve kullanılabiliyor oyun falan indirilebilir

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
200 dolar ı gözden çıkardınız o zaman.
3722 TL verirseniz olur.
ney 3700 mü yok ben o kadar veremem şimdi baktım da çüşş

Çalışmıyor hiç bir marka sadece HDD den farkı olmaz hangi SSD takarsa taksın Series S oyunları açmayacak.
sadece Seagate anlaşmalı SSD alması lazım 200 dolar
3722 TL
bu hayat insanazor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII