Neler Yeni

Xbox series s kontrolcüsünü pc ye bağlama sorunu?

Rankas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Harman
Selam kontrolcüyü bluetooth ile bağlarken sorun yaşıyorum. Bilgisayarda olan bir sorundan dolayı bluetooth ekleme ekranında hiç bir cihaz görünmüyor. (Telefonum kontrolcüyü görüyor yani kolda bir sorun yok.) Okuduğum kadarıyla kablo ile de kullanabilirmişiz. Fakat Type-c kablo ile bağlantı kurduğumda bilgisayarım kolu görmüyor sadece şarj ediyor. Ayrıca kolu açtığımda otomatik olarak Xbox ı mı da açıp ona bağlanıyor bunu nasıl engelleyebilirim?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,765
İsim
Toxpox
Xbox ı mı da açıp ona bağlanıyor bunu nasıl engelleyebilirim?
Xbox'ı kapatırken tam kapatmanız gerek. Normal kapattığınızda uyku moduna alıyor ve kol üzerinden tekrar açılabiliyor.
Ayarları da kurcalayın, muhtemelen bunun hakkında bir ayar vardır.
Okuduğum kadarıyla kablo ile de kullanabilirmişiz. Fakat Type-c kablo ile bağlantı kurduğumda bilgisayarım kolu görmüyor sadece şarj ediyor.
Ben Type-C'den Type-A'ya şeklinde kablo ile kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor.

Kolu taktıktan sonra aygıt yöneticisinde işaretli olan donanımlara bakın. Eğer sorun sürücüdeyse temizleyip tekrar indirmesi için hazırlayın.

Rankas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Harman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox'ı kapatırken tam kapatmanız gerek. Normal kapattığınızda uyku moduna alıyor ve kol üzerinden tekrar açılabiliyor.
Ayarları da kurcalayın, muhtemelen bunun hakkında bir ayar vardır.

Ben Type-C'den Type-A'ya şeklinde kablo ile kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor.

Kolu taktıktan sonra aygıt yöneticisinde işaretli olan donanımlara bakın. Eğer sorun sürücüdeyse temizleyip tekrar indirmesi için hazırlayın.
Kolu kablo ile taktğımız zaman açık olması gerekiyor mu? Dediğin gibi konsolu ayarlandan tam olarak kapattım ama hala kolu açtığımda otomatik olarak konsol açılıyor. Sanırım elimdeki type-c kablosu sadece şarj için kullanılıyor farklı bir kablo ile deneyeceğim.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

Bu linkteki uygulamayi yükleyin oynamak istediğiniz oyunun klasörüne atin. Ayarlari nasil yapacaginizi youtubda 360ce controller settings diye aratarak bulabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,263
Üyeler
161,021
Son üye
Ferit608
Top Bottom