LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
5k ya 3050ti sistem çıkarsa bekliyim ?Ona 5500TL vermek yerine ekran kartı stoklarının bitmesini bekleyerek eğer uzun sürer ise 3050 Ti sistem, kısa sürer ise 5500XT sistem toplayabilirsiniz. Zira Series S PS4 Pro'dan saf güç bakımından daha güçsüz bir konsol ve 1440P 120FPS vaad ederken yeni nesil oyunları 1080P oynatması yüzünden geleceğe yatırımı nasıl olur pek emin değilim.
3050 Ti büyük ihtimal 250$ civarında bir fiyat ile satışa çıkacak. Yani 1660S ile neredeyse aynı fiyatta. 5.5K'ya stok sorunu olmadan 1660S sistem toplanabiliyorsa, 3050 Ti sistem de toplanabilir.5k ya 3050ti sistem çıkarsa bekliyim ?
@5k ya 3050ti sistem çıkarsa bekliyim ?
knk o fiyatta çıkarsa 3050 ti alıp işlemciyi overclockla kullanırım3050 Ti büyük ihtimal 250$ civarında bir fiyat ile satışa çıkacak. Yani 1660S ile neredeyse aynı fiyatta. 5.5K'ya stok sorunu olmadan 1660S sistem toplanabiliyorsa, 3050 Ti sistem de toplanabilir.
izledim ama bilmiyorumbu videoyu mutlaka izleyin ben almaktan vazgeçtim...
Şu an ki pc me rtx 3050 bekleyip ardında i3 10100f e (overclock gerekliyse) overclock yapıp kullanabilirim ama duruma göreSeries S kısa ömürlü bir cihaz. Para biriktirip Series X ya da PC toplamanızı öneririm.
Böyle yapmanız daha iyi olur. Bu PC sizi daha uzun götürür.Şu an ki pc me rtx 3050 bekleyip ardında i3 10100f e (overclock gerekliyse) overclock yapıp kullanabilirim ama duruma göre
evet şu an bunu düşünyorum teşekkürler fikirleriniz için sizce 3050 ne kadar olurBöyle yapmanız daha iyi olur. Bu PC sizi daha uzun götürür.
Ekran kartı piyasasıyla ilgili bilgim yok maalesef.evet şu an bunu düşünyorum teşekkürler fikirleriniz için sizce 3050 ne kadar olur
evet aklımda olan bir soru daha var konsol alırsam fps düşmeyecek ama pc alırsam eskiyecek gibi 3 sene önce 1050ti çatır çatır oynatıyordu eski işlemci ile her oyunu şu an oynatamıyor o yüzden biraz aklım karışıkEkran kartı piyasasıyla ilgili bilgim yok maalesef.
Konsollar seni diğer nesile kadar yani en az 5 yıl götürür 4500tlye bence her oyunu açan konsol almak daha mantıklıevet aklımda olan bir soru daha var konsol alırsam fps düşmeyecek ama pc alırsam eskiyecek gibi 3 sene önce 1050ti çatır çatır oynatıyordu eski işlemci ile her oyunu şu an oynatamıyor o yüzden biraz aklım karışık