Neler Yeni

Xbox series s vs x siz benim yerimde olsaniz hangisini alirdiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ali kagan
Arkadaşlar 1080p monitorum var ve daha yüksek bir monitor almak istemiyorum 2 adet xbox in yeni konsolu çıktı biri 2k da biri de 4k da 120 fps değerlerini verebiliyor ben 1080p de oyniyacam eminimki ıkiside 144fps sağlayabilirler siz benim yerim de olsanız series s mi alırdınız x mi

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan
Arkadaşlar 1080p monitorum var ve daha yüksek bir monitor almak istemiyorum 2 adet xbox in yeni konsolu çıktı biri 2k da biri de 4k da 120 fps değerlerini verebiliyor ben 1080p de oyniyacam eminimki ıkiside 144fps sağlayabilirler siz benim yerim de olsanız series s mi alırdınız x mi
Senin yerinde olsam Series S alırdım. Zaten 4K oynama gibi bir amacın yok. Series X gereksiz olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun yerine daha çok oyun ve gamepass alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ali kagan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin yerinde olsam Series S alırdım. Zaten 4K oynama gibi bir amacın yok. Series X gereksiz olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun yerine daha çok oyun ve gamepass alırsın.
Bende öyle düşünüyorum bi kol daha alırım onun yerine biras da oyun ve gamepass

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Zaten şuan en mantıklı seçim xbox almak ps5 vs hiç uğraşmayın bir oyunu en düşük 500 Tl den başlıyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İnternetin iyise dijitalden devam et gamepass abonelik + kol canavar gibi oyna yok kutulu oyun cart mı curtmus.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ali kagan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B
İnternetin iyise dijitalden devam et gamepass abonelik + kol canavar gibi oyna yok kutulu oyun cart mı curtmus.
Bide xbox için gamepass de her şey vae hemde her şey ama pc de o kdr yok almam istemem de en büyük 2. Neden oyun fiyatları xbox da gamepass aboneliği olması büyük ihtimal series s 1tb hdd 1 kol ve 12 yasa 24 aylık Game pass

Top Bottom