Mustafa_
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 990
- İsim
- Mustafa
- Bütçe
- 3000
Başlıkta belirttiğim gibi ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce kumaş modelin kalitesi iyi midir? Yeni bir model olduğu için hakkında yorum bulmak
zor. Edit:Bir videoda atak kumaş modelinin yandaki kolçaklar hariç ölçüldüğünde 42-43 cm geldiğini gördüm sitesinde 50cm yazıyor aklımda soru işaretleri oluşturdu fırtına modeli için ölçüm yapan bir video göremedim sahip olan varsa bir metre yardımı ile ölçse ve fotoğraf bıraksa çok yardımcı olur.
zor. Edit:Bir videoda atak kumaş modelinin yandaki kolçaklar hariç ölçüldüğünde 42-43 cm geldiğini gördüm sitesinde 50cm yazıyor aklımda soru işaretleri oluşturdu fırtına modeli için ölçüm yapan bir video göremedim sahip olan varsa bir metre yardımı ile ölçse ve fotoğraf bıraksa çok yardımcı olur.
xDrive ATAK Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah
xDrive Atak profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.
www.xdrive.com.tr
xDrive FIRTINA Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah/Siyah
xDrive Fırtına profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.
www.xdrive.com.tr
Son düzenleme: