🔥İndirim 🔥xDrive SANCAK Profesyonel Oyun-Oyuncu Koltuğu 6.818,24TL 🔥

flamerood

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
Sicak olunca o suni deri paramparca olabilir simdiden aklima geldi

ben de o yüzden deri almak istemiyorum zaten deri koltuğum var evde dandik ama yazın da aşırı yakıyor

4 senedir akıncı modelini kullanıyorum. Deri olması cidden çok sıkıntı bu aylarda bile ter yapıyor direkt. Onun dışında sağlam sadece demirine bi kaynak yaptırmak zorunda kaldım

Ben kullandım bunu hiç memnun kalmadım 70 kilo olmama rağmen alt süngeri koptu ve derisi parçalandı.

Adam soruyu sıcak fırsatlar kategorisine açıyor. @Perfectshot06 diğer yetkililer banan uyarı atmakla meşgul bakarsın

soru sormak için açmadım sırf indirimi bildirdim bir de üstüne soru sordum yasak mı ?
200W PSU 30 bin liradan 20 bine indiği için sıcak fırsatlara konu açayim o zaman. Evet, yasak

200W PSU 30 bin liradan 20 bine indiği için sıcak fırsatlara konu açayim o zaman. Evet, yasak
yahu birader indirimi gördüm paylaştım bir de fikir almak istedim yararlanmak isteyen yararlanır ben de sorumla yararlanıyorum var mı bir sorun ?
zaten belirttiğim gibi son 6 ayın en düşük fiyatı gözüküyor düzgün bir indirim olmasa yok son 6 günün en iyisi son 1 ayın en iyisi falan da değil 6 ay bu yüzden paylaştım zaten

yahu birader indirimi gördüm paylaştım bir de fikir almak istedim yararlanmak isteyen yararlanır ben de sorumla yararlanıyorum var mı bir sorun ?
zaten belirttiğim gibi son 6 ayın en düşük fiyatı gözüküyor düzgün bir indirim olmasa yok son 6 günün en iyisi son 1 ayın en iyisi falan da değil 6 ay bu yüzden paylaştım zaten
Suni deri. İronik

Zaten bu yüzden sordum soruyu derdin ne birader ?
Modların attığı cezaların hıncını benden mi çıkartıyorsun ? Boşuna konuşuyorsun.
6800'e suni deri alarak 6 ay sonra kalan tek şey sünger olunca görürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,739
Üyeler
185,940
Son üye
texuanze
Geri