8gb ram yeter. 750 ti dediğin oyunları rahat oynatır. ayarları belirtirsen ekran kartını daha iyi öneririm.iyi akşamlar herkese elimde xeon 3440 işlemci var maksimum cs go lol oynatacak donanım parçaları önerir misiniz rica etsem
ayarlar derken anlayamadım8gb ram yeter. 750 ti dediğin oyunları rahat oynatır. ayarları belirtirsen ekran kartını daha iyi öneririm.
şu anakart uygun mudur bir de ekran kartı 2 gb mi 4 gb mi olmalıO oyunlar için çok iyi parcalara gerek yok.
H55 chipsetli bir anakart
minimum 4+4 ram veya tek slot 8 de alabilirsin ileride 8 daha ekleyebilmek adına.
ekran kartı olarak rx 460 veya gtx 750 ti a bakabilirsin.
uygundur. Ekran kartı fark etmez aşırı performans farkı saglamaz aralarında 50 75 tl fark varsa 4 gb olanı al ama fark çoksa 2 olanı alabilirsin.ayarlar derken anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu anakart uygun mudur bir de ekran kartı 2 gb mi 4 gb mi olmalı
psuuygundur. Ekran kartı fark etmez aşırı performans farkı saglamaz aralarında 50 75 TL fark varsa 4 gb olanı al ama fark çoksa 2 olanı alabilirsin.
O oyunlar için çok iyi parcalara gerek yok.
H55 chipsetli bir anakart
minimum 4+4 ram veya tek slot 8 de alabilirsin ileride 8 daha ekleyebilmek adına.
ekran kartı olarak rx 460 veya gtx 750 ti a bakabilirsin.
Hocam o psuları almayın. RX 550 de almayın. 2. anakartın fotoğrafı yok ve ilan tarihi yazdan kalma ilk anakartı tercih edin bence. Ram olarak da 2. daha iyi gibi kullanılmadığı için. Psu için bütçe belirtirseniz daha güzel yardımcı oluruz.psu
psu 2
rx 550 ekran kartı
750ti ekran kartı
anakart
anakart 2
4 gb ram 1
4 gb ram 2
şöyle bir liste yaptım ama hangilerini tercih etmeliyim
maksimum 2000 lira bütçem var ve elimde sadece 3440 işlemci ve 120 gb ssdm var o kadar dediğim gibi maksimum cs go lol oynamak istiyorumHocam o psuları almayın. RX 550 de almayın. 2. anakartın fotoğrafı yok ve ilan tarihi yazdan kalma ilk anakartı tercih edin bence. Ram olarak da 2. daha iyi gibi kullanılmadığı için. Psu için bütçe belirtirseniz daha güzel yardımcı oluruz.
Hocam diğer bileşenleri aldıktan sonra psu için kalan para ne kadar oluyor?maksimum 2000 lira bütçem var ve elimde sadece 3440 işlemci ve 120 gb ssdm var o kadar dediğim gibi maksimum cs go lol oynamak istiyorum
500-600 liraya kadar alabilirim psu ikinci el de alabilirim sıfır da
peki ekran kartı 750ti mi tercih etmeliyim![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com