Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
XFX AMD Radeon RX 6900 XT Liquid Cooling
Hazır sistemle geliyor
Referans sıvı soğutma tasarımı bu herhalde. Alınabilir, sıradan 6900XT lerden de daha güçlüdür ama çok serin çalışmaz diye düşünüyorum.XFX AMD Radeon RX 6900 XT Liquid Cooling
Hazır sistemle geliyor
hazır sistemle geliyor ve değişemiyorum bunu satıp başk almakta çok mümkün değil gibi sapphire toxic alsam veya nitro oc se falan çok güzel olacakReferans sıvı soğutma tasarımı bu herhalde. Alınabilir, sıradan 6900XT lerden de daha güçlüdür ama çok serin çalışmaz diye düşünüyorum.
AlınırXFX AMD Radeon RX 6900 XT Liquid Cooling
Hazır sistemle geliyor
Çok iyi bir kart. Bence satmaya falan uğraşılmaz. Normal 6900XT lerden daha güçlü bir kart zaten bu. Sadece çok serin çalışmasını bekleme.hazır sistemle geliyor ve değişemiyorum bunu satıp başk almakta çok mümkün değil gibi sapphire toxic alsam veya nitro oc se falan çok güzel olacak
Alıntı: Orijinal sürümün aksine 16 Gbps değil 18 Gbps bellek hızıyla gelen RX 6900 XT Liquid Edition, 2015 Mhz yerine 2250 Mhz hızda çalışıyor.
serin çalışması önemli ya tabii ne hangi derecelerde gezinicek o önemliÇok iyi bir kart. Bence satmaya falan uğraşılmaz. Normal 6900XT lerden daha güçlü bir kart zaten bu. Sadece çok serin çalışmasını bekleme.
80 derece bandında çalışır tahminimce. AMD nin referans kartı bu, ısınma sorunlu değildir ama bildiğiniz gibi referans kartlar genelde çok serin de çalışmaz.serin çalışması önemli ya tabii ne hangi derecelerde gezinicek o önemli
Öyle founders edition en sonuncu sıralarda 3070 kartında ama ondan sonra msı ventus var boşta mı 80 derece yoksa yük altında mı80 derece bandında çalışır tahminimce. AMD nin referans kartı bu, ısınma sorunlu değildir ama bildiğiniz gibi referans kartlar genelde çok serin de çalışmaz.
Oyunlardaki sıcaklıktan bahsettim. Ciddi sıcaklıklara ulaşmaz yani.Öyle founders edition en sonuncu sıralarda 3070 kartında ama ondan sonra msı ventus var boşta mı 80 derece yoksa yük altında mı
İyimiş ya ben bu sistemi sadece erkan kartı işlemcisi kasası ve güç kanyağı için alıyorum diğer bütün her şey bende var satıcam kasadaki diğer parçalarıOyunlardaki sıcaklıktan bahsettim. Ciddi sıcaklıklara ulaşmaz yani.
RTX 3090 ve sıradan 6900XT den bile güçlü piyasadaki en iyi oyun kartı, bundan daha iyisi daha piyasada yok. Biraz ısınsın bir şey olmaz
RTX ve DLSS olayları ne zaman çözülürBu karttaki bellekler özel diğer tüm 6900 XT'lerden daha hızlı, aşırı hızlılar ve sıvı soğutma da cabası. En iyi ve en özel 6900 XT modellerinden biri çünkü AMD hazır sistem dışında satışını yasakladı. Kesinlikle alınır, kaçırma.
60 FPS sana yetiyorsa RTX zaten var (Cyberpunk dışında)RTX ve DLSS olayları ne zaman çözülür
Oyunlardaki sıcaklıktan bahsettim. Ciddi sıcaklıklara ulaşmaz yani.
RTX 3090 ve sıradan 6900XT den bile güçlü piyasadaki en iyi oyun kartı, bundan daha iyisi daha piyasada yok. Biraz ısınsın bir şey olmaz