Neler Yeni

xfx rx6900xt alınır mı??

SomeTimes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Zaman

arkadaşlar 17.000 tl ye bu ekran kartı nasıldır soğutması, fanları vs? saf performansı zaten çok iyi fakat bunun yerine 3070 , 3070 ti yada uygun fiyata bulunabilinirse 3080 nvidia ekran kartı almak daha mı mantıklı olur sizce?
saf güc olarak amd cok cok daha iyi kalıyor bu durumda ama amd driver,yazılım sorunları nvidianın teknoloji avantajları falan. Açıkcası bana amd almak daha mantıklı geliyor siz ne dersiniz bu duruma ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe

arkadaşlar 17.000 TL ye bu ekran kartı nasıldır soğutması, fanları vs? saf performansı zaten çok iyi fakat bunun yerine 3070 , 3070 ti yada uygun fiyata bulunabilinirse 3080 nvidia ekran kartı almak daha mı mantıklı olur sizce?
saf güc olarak amd cok cok daha iyi kalıyor bu durumda ama amd driver,yazılım sorunları nvidianın teknoloji avantajları falan. Açıkcası bana amd almak daha mantıklı geliyor siz ne dersiniz bu duruma ?
Mantıklı olmaz 6900xt iyidir lakin her incehesapta cuma günü indirimde görüyorum bu kartı bu hafta da yüksek ihtimal girer 1k ya belki daha ucuza alabilirsin

SomeTimes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Zaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıklı olmaz 6900xt iyidir lakin her incehesapta cuma günü indirimde görüyorum bu kartı bu hafta da yüksek ihtimal girer 1k ya belki daha ucuza alabilirsin
suan almıyacağım zaten en iyi ihtimalle ayın 20 sinden sonra alabilirim. yani bu kart iyi midir? türk kanallarından inceleyen bulamadım yabancı kanallardada az var ve genel olarak fena değil gibi gözüküyor sizce?

SadeceSeyf

80+ Gold
suan almıyacağım zaten en iyi ihtimalle ayın 20 sinden sonra alabilirim. yani bu kart iyi midir? türk kanallarından inceleyen bulamadım yabancı kanallardada az var ve genel olarak fena değil gibi gözüküyor sizce?
Geçen hafta incehesapta 15.500 falandı. Soğutması Cook iyi biraz gürültülü diye biliyorum ama Merc modeli bu model nasıldır bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Swift hariç bütün modelleri iyidir sanırım

SomeTimes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Zaman
Geçen hafta incehesapta 15.500 falandı. Soğutması Cook iyi biraz gürültülü diye biliyorum ama Merc modeli bu model nasıldır bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Swift hariç bütün modelleri iyidir sanırım
15.500 cok iyiymiş o fiyata yakalarsam kesin alırım

SadeceSeyf

80+ Gold

SomeTimes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Zaman
17 k fiyatlara bazen gaming x düşüyor hocam forumu takip et

bundanmı bahsediyorsunuz acaba bunun 17k ya pek duseceğini sanmıyorum 46k fiyatı var

SadeceSeyf

80+ Gold

bundanmı bahsediyorsunuz acaba bunun 17k ya pek duseceğini sanmıyorum 46k fiyatı var
Vatanda 18 k yi gördü bu ekran kartı 1 ay önce

SomeTimes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Zaman
hımmm o zaman takip ederim kartı yakın zamanda yakalabilirsem alırım artık teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,991
Üyeler
166,301
Son üye
shinya
Top Bottom