XG32UCWMG alınır mı sorusunun yanıtı

@ahmetmelihalemdar Işıkları kapatıp çektim hocam görev çubuğu açık ve kapalı olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ALLAH a şükür Gray banding yok

Ekler

• IMG_20251206_225916.webp
    IMG_20251206_225916.webp
    219.9 KB · Hit: 16
  • IMG_20251206_225823.webp
    IMG_20251206_225823.webp
    347.7 KB · Hit: 14
  • IMG_20251206_230158.webp
    IMG_20251206_230158.webp
    242.6 KB · Hit: 17
@ahmetmelihalemdar Işıkları kapatıp çektim hocam görev çubuğu açık ve kapalı olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ALLAH a şükür Gray banding yok
Valla güzel gözüküyor sevindim. Güzel günlerde kullan.
OLED bakımlarını ihmal etme :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Valla güzel gözüküyor sevindim. Güzel günlerde kullan.
OLED bakımlarını ihmal etme :)
Teşekkür ederim Allah razı olsun :) tamamdır görev çubuğunu gizledim masaüstündeki simgeler kalsın sevmiyorum gidince zaten her gün piksel temizleme de yaparım.

Teşekkür ederim Allah razı olsun :) tamamdır görev çubuğunu gizledim masaüstündeki simgeler kalsın sevmiyorum gidince zaten her gün piksel temizleme de yaparım.
Bunların Oled menüsünde sabit nesnelerin parlaklığını kısıyor diye biliyorum

• Beğen
Bunların Oled menüsünde sabit nesnelerin parlaklığını kısıyor diye biliyorum
Aynen öyle bu arada birşeyi merak ediyorum arka planda kalmaları bir sorun mu yani oyun oynarken masaüstündeki simgeler yanabilir mi onları da illa gizlemem gerekir mi ?

Aynen öyle bu arada birşeyi merak ediyorum arka planda kalmaları bir sorun mu yani oyun oynarken masaüstündeki simgeler yanabilir mi onları da illa gizlemem gerekir mi ?
Dediğim gibi eskidendi o sorunlar. Gorev çubuğunu da gizlemeye gerek yok. Oled care menüsü kurcala. Belli bir süre sabit nesne görürse onların parlaklığını azaltiyor.
3 yıl oled yanma garantisi, üretici firmanın oled koruma seçeneklerini kullanirsan geçerli bak.
Aktif et onları.

• Muhteşem
Merhaba arkadaşlar ben PG27UCDM kullanmış biri olarak söylüyorum XG32UCWMG acayip daha güzel bir monitör ikiside renk seçeneği geniş gam moduna ayarlı yarış modunda seçili ve %50 parlaklık var nasıl anlatsam kameradan tam belli olmuyor ama gerçekten bariz daha güzel XG32UCWMG. daha doğru renkler ve doğal görüntü vardı ve siyahlar simsiyahtı buda resimleri. PG27UCDM den geçmiş biri olarak söylüyorum acayip beğendim PG27UCDM yi direk camdan fırlatasım geldi :D ve direk iade ettim. Renklerin aşağı kalır yanı yok herkesin bildiğinin aksine çok daha iyi QD-OLED e göre çok doğal ve monitörün heryeri simsiyah ışık vurunca siyahın gri renge dönmesi ve yoğun ışıkta mora dönme olayı yok.

Hocam daha fazla konu açmaz mısınız?

• Hahaha
  • Hahaha
Tamamdır hocam :peepokalp: sizi seviyorum ve artık konusunu açmayacağım :D
Birde amazon'a söyler misin stok girsin.
Koskoca Amazon'sun pg27ucdmg getiriyon 6 stok. Başkası geliyor 5 stok.
Getirirsen abi 100 stok.

• Muhteşem
Birde amazon'a söyler misin stok girsin.
Koskoca Amazon'sun pg27ucdmg getiriyon 6 stok. Başkası geliyor 5 stok.
Getirirsen abi 100 stok.
Harbi ya Amazon gibi köklü bir şirket nasıl oluyorsa bu monitörün stoğunu getirmiyor bende anlamadım bende direk beklemeden itopyadan aldım peşin fiyatına 3 taksit.

PG27UCDM kullanıyorum 4k ve 26.5" olduğu için modele bayılıyorum renkten falan anladığım yok. Herhangi bir kaliteli IPS'e bile ekmek banarım zaten. Sadece siyahları siyah görmek için oled aldım. Bu çözünürlük ve bu boyutta olduğu için görüntünün netliği almam için bir sebepti. Eklediğiniz fotoğraflar gayet güzel duruyor sanki PG27UCDM tn panel gibi kalmış ama ben daha iyisini denemediğim için anlamıyorum cahillik = mutluluk.

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,336
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri