- Konu Sahibi Konu Sahibi
@ahmetmelihalemdar Işıkları kapatıp çektim hocam görev çubuğu açık ve kapalı olarak.
ALLAH a şükür Gray banding yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla güzel gözüküyor sevindim. Güzel günlerde kullan.@ahmetmelihalemdar Işıkları kapatıp çektim hocam görev çubuğu açık ve kapalı olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim Allah razı olsunValla güzel gözüküyor sevindim. Güzel günlerde kullan.
OLED bakımlarını ihmal etme![]()
Bunların Oled menüsünde sabit nesnelerin parlaklığını kısıyor diye biliyorumTeşekkür ederim Allah razı olsuntamamdır görev çubuğunu gizledim masaüstündeki simgeler kalsın sevmiyorum gidince zaten her gün piksel temizleme de yaparım.
Aynen öyle bu arada birşeyi merak ediyorum arka planda kalmaları bir sorun mu yani oyun oynarken masaüstündeki simgeler yanabilir mi onları da illa gizlemem gerekir mi ?Bunların Oled menüsünde sabit nesnelerin parlaklığını kısıyor diye biliyorum
Dediğim gibi eskidendi o sorunlar. Gorev çubuğunu da gizlemeye gerek yok. Oled care menüsü kurcala. Belli bir süre sabit nesne görürse onların parlaklığını azaltiyor.Aynen öyle bu arada birşeyi merak ediyorum arka planda kalmaları bir sorun mu yani oyun oynarken masaüstündeki simgeler yanabilir mi onları da illa gizlemem gerekir mi ?
Hocam daha fazla konu açmaz mısınız?Merhaba arkadaşlar ben PG27UCDM kullanmış biri olarak söylüyorum XG32UCWMG acayip daha güzel bir monitör ikiside renk seçeneği geniş gam moduna ayarlı yarış modunda seçili ve %50 parlaklık var nasıl anlatsam kameradan tam belli olmuyor ama gerçekten bariz daha güzel XG32UCWMG. daha doğru renkler ve doğal görüntü vardı ve siyahlar simsiyahtı buda resimleri. PG27UCDM den geçmiş biri olarak söylüyorum acayip beğendim PG27UCDM yi direk camdan fırlatasım geldive direk iade ettim. Renklerin aşağı kalır yanı yok herkesin bildiğinin aksine çok daha iyi QD-OLED e göre çok doğal ve monitörün heryeri simsiyah ışık vurunca siyahın gri renge dönmesi ve yoğun ışıkta mora dönme olayı yok.
Peki hocam açmam ama özel bir sebebi varmı ?Hocam daha fazla konu açmaz mısınız?
Evet. Gördükçe alasim geliyor.Peki hocam açmam ama özel bir sebebi varmı ?
Tamamdır hocamEvet. Gördükçe alasim geliyor.
Birde amazon'a söyler misin stok girsin.Tamamdır hocamsizi seviyorum ve artık konusunu açmayacağım
![]()
Harbi ya Amazon gibi köklü bir şirket nasıl oluyorsa bu monitörün stoğunu getirmiyor bende anlamadım bende direk beklemeden itopyadan aldım peşin fiyatına 3 taksit.Birde amazon'a söyler misin stok girsin.
Koskoca Amazon'sun pg27ucdmg getiriyon 6 stok. Başkası geliyor 5 stok.
Getirirsen abi 100 stok.