Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,319
- Bütçe
- 5
Yurt dışı aldım çok oyun oynamam ama aldıktan 1 yıl sonra oyun performansı düştüğü soyleniyor öyle olurmu kamerada sorun olurmu
Cihaz performansı dusermiOyun performansı düşer evet çünkü oyunlar yeni donanımlar için daha iyi grafikler ile güncelleniyor.
kanka kaça aldın cıhazıYurt dışı aldım çok oyun oynamam ama aldıktan 1 yıl sonra oyun performansı düştüğü soyleniyor öyle olurmu kamerada sorun olurmu
Güncellemeler ile vs düşer. İşin içinde Xiaomi olmasa fark etmezsin derdim ama Xiaomi bu. 1 Yıl sonra cihaz çöp olsa bile şaşırmam.Cihaz performansı dusermi
Güncellemeler ile vs düşer. İşin içinde Xiaomi olmasa fark etmezsin derdim ama Xiaomi bu. 1 Yıl sonra cihaz çöp olsa bile şaşı
Oyun performansı önemli degil uygulama açma gibi kamera gibi cihaz hızı dusermiGüncellemeler ile vs düşer. İşin içinde Xiaomi olmasa fark etmezsin derdim ama Xiaomi bu. 1 Yıl sonra cihaz çöp olsa bile şaşırmam.
Düşer. Güncellemeler geldikçe yük artıyor.Oyun performansı önemli degil uygulama açma gibi kamera gibi cihaz hızı dusermi
Kamerada mı düşer hocam korktum şimdi aldigima pişman olmak istemiyorumDüşer. Güncellemeler geldikçe yük artıyor.
Kamera güncellemesi gelir ise kamera dengesi değişebilir ama o Xiaomi'ye bağlı.Kamerada mı düşer hocam korktum şimdi aldigima pişman olmak istemiyorum