Xiaomi 15t pro kırılmaz cam ve kılıf önerisi

Şeffaf kılıfa bak güzelse al.Kalitesi buaradakilerle eşit olur zaten.Ekran koruyucu pahalıymış alma bence.Kendin tak.İnternette 300 200 e var onlar onun takacağından kat kat daha iyidir
Yarın AVM ye gideceğim bakalım, https://ty.gl/r6neosu4fdg64 bu koruyucu nasıl hocam Nano olması ve düz cam olması bence +

Kargo 24 kuruşla bedava olmuyor ya o can sıkıcı
Şans işi hocam bunlar iyi de olabilir kötü de :) Markasız ürünler böyle oluyor.Ama telefoncununkinden daha iyidir

Son düzenleme:
Dostlar 300 TL'ye mat Nano cam taktım hayaletsiz şimdi kılıf kaldı bildiğin iyi şeffaf kılıf markası varmı acaba

temudan ucuza çözersin bende 15 tane 14pm kılıfı var isteyene gönderirim, kılıf ve cam kullanmıyorum cok dert etmeyin şu şeyleri 3 yıldır sıkıntı cıkmadı.

bence biraz bekler belki bilindik markalar kılıf çıkarabilir benks younkit gibi
Bakalım hocam bekleyeyim biraz AVM de kalmamış kılıf internete yöneldim şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temudan ucuza çözersin bende 15 tane 14pm kılıfı var isteyene gönderirim, kılıf ve cam kullanmıyorum cok dert etmeyin şu şeyleri 3 yıldır sıkıntı cıkmadı.
Temuya güvenemiyorum kart bilgilerimi bir türlü girmeye cesaret edemedim,araba süpürgesi alacaktım kursağımda kaldı, ürünü alıp iade etmeden para iadesi alma durumu varmı acaba insanlar eskiden yapıyordu

Bakalım hocam bekleyeyim biraz AVM de kalmamış kılıf internete yöneldim şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temuya güvenemiyorum kart bilgilerimi bir türlü girmeye cesaret edemedim,araba süpürgesi alacaktım kursağımda kaldı, ürünü alıp iade etmeden para iadesi alma durumu varmı acaba insanlar eskiden yapıyordu
sanal kart ac gir en az 7-8 sipariş geçtim ben cevremde en az 20 sipariş geçen var bunun kupon taktiğini bulup 1k tl lik kuponlar alanlar... ürün kalitesine de fotoğraflardan anlarsın. yurtiçi üçkağıtcılar da girmiş temu pazarına ona göre yurtdışından almaya özen göster esnaf orda da sevme peşinde yoksa.

sanal kart ac gir en az 7-8 sipariş geçtim ben cevremde en az 20 sipariş geçen var bunun kupon taktiğini bulup 1k tl lik kuponlar alanlar... ürün kalitesine de fotoğraflardan anlarsın. yurtiçi üçkağıtcılar da girmiş temu pazarına ona göre yurtdışından almaya özen göster esnaf orda da sevme peşinde yoksa.
3 parça eşya alıyorum 1500 TL den 600 ü vergi, aynı paraya geliyor aslında yerli ile kalite tartışılır ama, bildiğiniz iyi şeffaf kılıf varmı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,041
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri