https://ty.gl/u8630p7t3v 2k ips monitör fazla ucuz geldi ithalatçı garantili alınır mı
Bence sorun olmaz da forumda öyle bir kötülüyorlar ki va paneli insan soğuyor yaalinir va sorun olmaz diyosan bu da var
![]()
AOC Q27G2E 27" 1 ms 2K 155 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q27G2E 27" 1 ms 2K 155 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q27G2E 27" 1 ms 2K 155 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
TN, VA ve IPS kullanmış, hala TN ve IPS kullanan biri olarak söylüyorum. VA alınmaz.Bence sorun olmaz da forumda öyle bir kötülüyorlar ki va paneli insan soğuyor ya
Adamlar hayatinda tn,va panel gormemis konusuyorlar sahsen ben tn kullaniyordum yeni monitorumde de tn tercih ettim cokta bi fark yok bi siyahlar tam siyah gibi degil onun disinda sorunsuz diyebilirimBence sorun olmaz da forumda öyle bir kötülüyorlar ki va paneli insan soğuyor ya
daha once hangi paneli kac hz kullandin . Daha once ips veya tn kullandiysan va geciste bi degisiklik yasarsin ama ilk seferinse va panel sana hibcir sorun veya degisiklik hissettirmeyecekBence sorun olmaz da forumda öyle bir kötülüyorlar ki va paneli insan soğuyor ya
Ips panel 144 hz kullandım va ya geçsem çok üzer mi benidaha once hangi paneli kac hz kullandin . Daha once ips veya tn kullandiysan va geciste bi degisiklik yasarsin ama ilk seferinse va panel sana hibcir sorun veya degisiklik hissettirmeyecek
bana kalirsa cok uzmez cunku bende hem ips ve va kullandim oyun icin o yuzden cok fark etmedi banaIps panel 144 hz kullandım va ya geçsem çok üzer mi beni
Ips panel 144 hz kullandım va ya geçsem çok üzer mi beni
Oyun ve film için kullanıcam profosyonel fps oyuncusu değilim şuan 60 hz 42 inç samsung tv kullanıyorum beni panel pek etkilemez tek derdim ekranın 2k olmasıbana kalirsa cok uzmez cunku bende hem ips ve va kullandim oyun icin o yuzden cok fark etmedi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne icinde kullanacagina bagli
va alabilrsin pismanlik yasamazsinOyun ve film için kullanıcam profosyonel fps oyuncusu değilim şuan 60 hz 42 inç samsung tv kullanıyorum beni panel pek etkilemez tek derdim ekranın 2k olması
6000 civarı senin önerebileceğin va var mı yoksa yukarıdaki aoc iyi miva alabilrsin pismanlik yasamazsin
piyasadan pek bi haberim yok ama monitor guzel6000 civarı senin önerebileceğin va var mı yoksa yukarıdaki aoc iyi mi