Satıcının Hepsiburada olduğuna emin olup alabilirsin.Arkadaşlar Xiaomi airdots almaya karar verdim ama piyasada çok sayıda çakma ürün satan satıcı olduğu için nereden alacağıma karar veremedim. Ürünün orijinalini nereden bulabilirim?
Satıcı Hepsiburada sıkıntı yok.https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...0-kulaklik-p-HBV00000WGFD4?magaza=Hepsiburada yorumlarda bu orj diyor bende alıcam burdan sanırsam
Satıcının hepsiburada olduğu şeklinde ALDIM VE ÇAKMA ÇIKTI. Orjinal xiaomi mağazasından alabiliyorsan al ya da ordan sipariş veriliyorsa ver. 20 30 Fazla ver orjinal al. Yoksa benim gibi uğraşırsınArkadaşlar Xiaomi airdots almaya karar verdim ama piyasada çok sayıda çakma ürün satan satıcı olduğu için nereden alacağıma karar veremedim. Ürünün orijinalini nereden bulabilirim?
Çakma olduğunu nasıl anladın?Satıcının hepsiburada olduğu şeklinde ALDIM VE ÇAKMA ÇIKTI. Orjinal xiaomi mağazasından alabiliyorsan al ya da ordan sipariş veriliyorsa ver. 20 30 Fazla ver orjinal al. Yoksa benim gibi uğraşırsın
Geçen sene almıştım ne linkini atmamı istiyorsun anlamadım. Yaklaşık 2 ay kullandıktan sonra bir anda ses gitti ve Vadi İstanbuldaki orjinal mağazaya götürdüğümde incelediler. Sizden aldım diyip hatayı öğrenmeye çalıştım fakat inceledikten sonra bu çakma ve nerden aldıysanız oraya başvurun dediler. Sonuç ? Kulaklığı hepsiburada da kabul etmedi. Çöpe attım. Sonra orjinal mağazadan aldım.Çakma olduğunu nasıl anladın?
Link atar mısın?
Siparişlerime girip oradan satıcının adını söyler misin?Geçen sene almıştım ne linkini atmamı istiyorsun anlamadım. Yaklaşık 2 ay kullandıktan sonra bir anda ses gitti ve Vadi İstanbuldaki orjinal mağazaya götürdüğümde incelediler. Sizden aldım diyip hatayı öğrenmeye çalıştım fakat inceledikten sonra bu çakma ve nerden aldıysanız oraya başvurun dediler. Sonuç ? Kulaklığı hepsiburada da kabul etmedi. Çöpe attım. Sonra orjinal mağazadan aldım.
Dostum satıcı hepsiburadaydı diyorum anlaşılmadı sanırım.Siparişlerime girip oradan satıcının adını söyler misin?
Kanıt istiyorum ben de.Dostum satıcı hepsiburadaydı diyorum anlaşılmadı sanırım.
mi store'danArkadaşlar Xiaomi airdots almaya karar verdim ama piyasada çok sayıda çakma ürün satan satıcı olduğu için nereden alacağıma karar veremedim. Ürünün orijinalini nereden bulabilirim?
Ben yaşadığım tecrübeyi anlatıyorum burda. Soruyu soran arkadaş İstanbuldaki orjinal mağazalardan herhangi birine gidip sorarsa , kesinlikle orjinal xiaomi mağazası-sitesi dışında bir yerden almamaları gerektiğini söyleyeceklerKanıt istiyorum ben de.
Siparişlerime girip atar mısın?
Yalan söylemediğini nasıl anlayacağım?