Neler Yeni

Xiaomi airdots nereden bulabilirim?

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Arkadaşlar Xiaomi airdots almaya karar verdim ama piyasada çok sayıda çakma ürün satan satıcı olduğu için nereden alacağıma karar veremedim. Ürünün orijinalini nereden bulabilirim?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar Xiaomi airdots almaya karar verdim ama piyasada çok sayıda çakma ürün satan satıcı olduğu için nereden alacağıma karar veremedim. Ürünün orijinalini nereden bulabilirim?
Satıcının Hepsiburada olduğuna emin olup alabilirsin.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Benim çekmecede bulabilirsin :)
Hepsiburada'dan satın al, ben oradan almıştım.

Satashke

80+ Bronze
Satıcının hepsiburada olduğu şeklinde ALDIM VE ÇAKMA ÇIKTI. Orjinal xiaomi mağazasından alabiliyorsan al ya da ordan sipariş veriliyorsa ver. 20 30 Fazla ver orjinal al. Yoksa benim gibi uğraşırsın

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Satıcının hepsiburada olduğu şeklinde ALDIM VE ÇAKMA ÇIKTI. Orjinal xiaomi mağazasından alabiliyorsan al ya da ordan sipariş veriliyorsa ver. 20 30 Fazla ver orjinal al. Yoksa benim gibi uğraşırsın
Çakma olduğunu nasıl anladın?
Link atar mısın?

Satashke

80+ Bronze
Çakma olduğunu nasıl anladın?
Link atar mısın?
Geçen sene almıştım ne linkini atmamı istiyorsun anlamadım. Yaklaşık 2 ay kullandıktan sonra bir anda ses gitti ve Vadi İstanbuldaki orjinal mağazaya götürdüğümde incelediler. Sizden aldım diyip hatayı öğrenmeye çalıştım fakat inceledikten sonra bu çakma ve nerden aldıysanız oraya başvurun dediler. Sonuç ? Kulaklığı hepsiburada da kabul etmedi. Çöpe attım. Sonra orjinal mağazadan aldım.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Geçen sene almıştım ne linkini atmamı istiyorsun anlamadım. Yaklaşık 2 ay kullandıktan sonra bir anda ses gitti ve Vadi İstanbuldaki orjinal mağazaya götürdüğümde incelediler. Sizden aldım diyip hatayı öğrenmeye çalıştım fakat inceledikten sonra bu çakma ve nerden aldıysanız oraya başvurun dediler. Sonuç ? Kulaklığı hepsiburada da kabul etmedi. Çöpe attım. Sonra orjinal mağazadan aldım.
Siparişlerime girip oradan satıcının adını söyler misin?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostum satıcı hepsiburadaydı diyorum anlaşılmadı sanırım.
Kanıt istiyorum ben de.
Siparişlerime girip atar mısın?
Yalan söylemediğini nasıl anlayacağım?

Satashke

80+ Bronze
Kanıt istiyorum ben de.
Siparişlerime girip atar mısın?
Yalan söylemediğini nasıl anlayacağım?
Ben yaşadığım tecrübeyi anlatıyorum burda. Soruyu soran arkadaş İstanbuldaki orjinal mağazalardan herhangi birine gidip sorarsa , kesinlikle orjinal xiaomi mağazası-sitesi dışında bir yerden almamaları gerektiğini söyleyecekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,749
Üyeler
162,725
Son üye
burak99
Top Bottom