Bütçe az daha cikiyorsa koy en son çıkanı al. Almışken en son çıkanı almis ol.dostla rmerhaba xiaomi band 8 alınır mı? sizce
vallahi onada baktım ama birde xiaomi 5 active modelini gordum o nasıldır sizce ekran olarak daha buyuk birde sesli konusma varmısBütçe az daha cikiyorsa koy en son çıkanı al. Almışken en son çıkanı almis ol.
hocam birde Qcy saatlerini gordum vallahi fiyatlar cok cok ucuz kordon sandım ilk basta alınır mı? onlar sizceBütçe az daha cikiyorsa koy en son çıkanı al. Almışken en son çıkanı almis ol.
O da güzeldir hocam ama telefonla çok konuşan biri değilseniz veya telefonunuz genelde kolay erişilebilir yerlerdeyse gereksiz. Mi band daha ince ve hafif olduğu için kullanımı daha rahat. Bende mi bant 6 var uyurken falan bile hissettirmiyor. O amaçla isterseniz band serisi daha iyi olur. Yani burda seçim biraz size düşüyor. Nasil kullancağınıza bağlı. Benim arkadaşımda vardı kötü yanı sesi hoparlörde olduğu için herkes duyuyor otobüste vs. . Özel görüşme yapmak isterseniz yapamazsınız.vallahi onada baktım ama birde xiaomi 5 active modelini gordum o nasıldır sizce ekran olarak daha buyuk birde sesli konusma varmıs
Qcy saatleri harvi ucuzmuş hocam. Ama yorum yapmam doğru olmaz. Canlı gözle görmedim. Burdan bakınca fiyatına göre güzel gibi ama gerçekten nasıl olur bilemem. Benim bir arkadaşımın daha vardı tiriviri akıllı saatti yapılmış olmak içindi. Havadayken nabız ölçüyordu vs. Ha xiaomiler ne kadar doğru o da muamma ama rastegeleden iyidir. Qcy için mağazada test etmeniz en doğrusu.vallahi onada baktım ama birde xiaomi 5 active modelini gordum o nasıldır sizce ekran olarak daha buyuk birde sesli konusma varmıs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam birde Qcy saatlerini gordum vallahi fiyatlar cok cok ucuz kordon sandım ilk basta alınır mı? onlar sizce
beni cezbeden kısmı oyun oynanıyor 9 active modelinden geicegim benim saatin ekranı pek iyi degil ve tasarım olarakta mi band daha cok sevdim arka plan cesitlerinide begendim fazla fazla varmısO da güzeldir hocam ama telefonla çok konuşan biri değilseniz veya telefonunuz genelde kolay erişilebilir yerlerdeyse gereksiz. Mi band daha ince ve hafif olduğu için kullanımı daha rahat. Bende mi bant 6 var uyurken falan bile hissettirmiyor. O amaçla isterseniz band serisi daha iyi olur. Yani burda seçim biraz size düşüyor. Nasil kullancağınıza bağlı. Benim arkadaşımda vardı kötü yanı sesi hoparlörde olduğu için herkes duyuyor otobüste vs. . Özel görüşme yapmak isterseniz yapamazsınız.
Hiç bir saatten oyun zevki alamazsınız. Sadece yoklukta zaman öldürmek için iş görür. Zaman öldürceğinize gidin bir kitap okuyun hayatınıza çok çok daha büyük bir katkısı olur. Zaten sanırım oyunu okulda oynamak için istiyorsunuz (iftira gibi oldu sanki kusura bakmayın.) onun yerine dersinizi dinleyin ya da kitap okuyun sizin için çok çok daha iyi olur. Ben mi band 10 öneririm ekranı çok daha iyi 9 activeden.beni cezbeden kısmı oyun oynanıyor 9 active modelinden geicegim benim saatin ekranı pek iyi degil ve tasarım olarakta mi band daha cok sevdim arka plan cesitlerinide begendim fazla fazla varmıs
Bu bantlarda herhangi bir tuş olmadığı için dokunmatiği çok hassas oluyor. Kışın kazak, mont ve polar gibi şeylere temas ettiklerinde istem dışı açık kalabiliyorlar. Ben bu yüzsen Xiaomi Bant 6'dan memnun kalmadım. Burada bir arkadaşın verdiği bilgiye göre bu sorunu Bant 9'da çözmüşler.dostla rmerhaba xiaomi band 8 alınır mı? sizce