Ensar 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,364 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,147 İsim Ensar 2 Mayıs 2022 #1 Bu reklamları nasıl kapatırım?
Furkan Karagülle 80+ Platinum Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 17,203 En İyi Cevap 4 Dahası Reaksiyon skoru 18,071 Yaş 21 Konum Amasya, Türkiye İsim Furkan Karagülle İlgilendiği Kategoriler Bilim ve Teknoloji Instagram _furkan.krgl_ 2 Mayıs 2022 #2 Ben düz siyah ekran kullanıyorum. Daha önce böyle bir reklamla karşılaşmadım. RRedmi Note 8 kullanıcısıyım.
Ben düz siyah ekran kullanıyorum. Daha önce böyle bir reklamla karşılaşmadım. RRedmi Note 8 kullanıcısıyım.
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 2 Mayıs 2022 #3 Ensar yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu reklamları nasıl kapatırım? Devamı için tıklayın... Bunu uygulayın: Xiaomi reklamları nasıl kapatılır? Xiaomi telefonlarındaki MIUI 12 arayüzünde bazen reklamlar görünebiliyor. Peki, Xiaomi reklamları nasıl kapatılır? Adım adım açıklıyoruz. www.teknolojioku.com
Ensar yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu reklamları nasıl kapatırım? Devamı için tıklayın... Bunu uygulayın: Xiaomi reklamları nasıl kapatılır? Xiaomi telefonlarındaki MIUI 12 arayüzünde bazen reklamlar görünebiliyor. Peki, Xiaomi reklamları nasıl kapatılır? Adım adım açıklıyoruz. www.teknolojioku.com