Neler Yeni

[Xiaomi İyonik] Saç kurutma makinesi önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Arkadaşlar saçlarım yumuşak sayılır ve uzatıyorum, Saç kurutma makinesi olarak ne alacağıma karar veremedim. 200₺'ye Powertec 901 alabilirim ya da 490₺'ye Xiaomi İyonik saç kurutma makinesi tarzı alabilirim.
Mümkünse saç kurutma makinesine çok para harcamak istemiyorum öneriniz var mıdır? Fiyat farkına değebilecek şeyler olursa bütçeyi 500'e kadar zorlarım

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Arkadaşlar saçlarım yumuşak sayılır ve uzatıyorum, Saç kurutma makinesi olarak ne alacağıma karar veremedim. 200₺'ye Powertec 901 alabilirim ya da 490₺'ye Xiaomi İyonik saç kurutma makinesi tarzı alabilirim.
Mümkünse saç kurutma makinesine çok para harcamak istemiyorum öneriniz var mıdır? Fiyat farkına değebilecek şeyler olursa bütçeyi 500'e kadar zorlarım

901'i kullanıyorum, memnunum.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyonik alsam nasıl bir şey acaba onu merak ettim

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Görünüşü garip. Bu arada söylemeyi unuttum 901 sesli çalışan bir makine. Genelde berberler kullanır ordan duymuşsundur belki. Nedense XIAOMI ben sessizim havası veriyor.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Görünüşü garip. Bu arada söylemeyi unuttum 901 sesli çalışan bir makine. Genelde berberler kullanır ordan duymuşsundur belki. Nedense XIAOMI ben sessizim havası veriyor.
Aynen kaliteli olduğuna eminim ama 500 verilir mi bilemedim iyonik olması ilgimi çekti. Kullanan varsa merak ettimmm

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
901 alınır ve işini görür.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Xiaomi'nin değil de Braun'un iyonik saç kurutma makinesini kullanıyorum. Çok bir esprisi olduğunu düşünmüyorum, yok iyon salıyormuş saçı koruyormuş falan reklam bence. Bütçe darsa Powertec alın gitsin, berberler hep onu kullanıyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Xiaomi'nin değil de Braun'un iyonik saç kurutma makinesini kullanıyorum. Çok bir esprisi olduğunu düşünmüyorum, yok iyon salıyormuş saçı koruyormuş falan reklam bence. Bütçe darsa Powertec alın gitsin, berberler hep onu kullanıyor.
Ben de Powertec kullanıyorum. Gayet kaliteli bir marka.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Xiaomi'nin değil de Braun'un iyonik saç kurutma makinesini kullanıyorum. Çok bir esprisi olduğunu düşünmüyorum, yok iyon salıyormuş saçı koruyormuş falan reklam bence.
Tamamdır teşekkürler

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Bence en iyisi powertec. Markasını hatırlamadigim 2 kurutma makinesi almıştım. Hem gücü az hem de biraz çalışınca makine kapatıyor kendini. Yorumlarda mutlaka araştırın kapanma olayını. Powertec berberlerin de kullandığı marka. Saçla uğraşan adamların kullandığı marka elbet iyidir. Kendim 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok kablosu kalın zaten kolay kolay deforme olacak gibi değil. Fön çekmek için de gücü gayet fazla

Mert

80+ Silver
Saçım uzun, TR901 bugüne kadar sorun çıkartmadı. Pahalı makinelerin ne farkı var merak ediyorum açıkçası.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Bence en iyisi powertec. Markasını hatırlamadigim 2 kurutma makinesi almıştım. Hem gücü az hem de biraz çalışınca makine kapatıyor kendini. Yorumlarda mutlaka araştırın kapanma olayını. Powertec berberlerin de kullandığı marka. Saçla uğraşan adamların kullandığı marka elbet iyidir. Kendim 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok kablosu kalın zaten kolay kolay deforme olacak gibi değil. Fön çekmek için de gücü gayet fazla
fön falan çekmiyorum zaten, sadece kısık güçte saçlarımı kurutuyorum

Top Bottom