Neler Yeni

Android Xiaomi Marka Telefonlarda Gereksiz Uygulamaları Kaldırma

Denedim herhangi bir sorun çıkmadı öneririm sizlere daha önce bu arkadaşın cmd ile rom atmasını vs denedim (en sağlam yöntem'dir) hiçbir sorun olmadan rom vs'de attım bilginiz olsun dostlar.​

Rom Yüklemek İsteyenler bu yöntemi %100 Tavsiye Ediyorum​

CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme​

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Denedim herhangi bir sorun çıkmadı öneririm sizlere daha önce bu arkadaşın cmd ile rom atmasını vs denedim (en sağlam yöntem'dir) hiçbir sorun olmadan rom vs'de attım bilginiz olsun dostlar.​

Hocam kusura bakmayın,bu konularda cahilim. Rom attığımız zaman MIUI 'yı mı kaldırmış oluyoruz?

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Yok hocam şöyle örnek vereyim rom değişiminde

+ Buna benzer birçok rom var custom vs mantık aynı ama
Peki hocam anladım,teşekkür ederim. Yakın zamanda 10c alacağım. Redmi 10c için yazılımı kötü ama rom ile düzelir diyorlar. Sizce de böyle olur mu?

PffPanda

80+ Bronze

Önemli ve bootloop yedirecek uygulamaları da debloat ediyorsunuz listedekileri silerek .
Mesaj otomatik birleştirildi:

phrase , joyose gibi daha bir çok sayabileceğim uygulamayı sildikten sonra bootloop yersiniz ve hatta popüler olan romlarda özellikle batarya tasarufu olması açısından joyose uygulamasını silmiyorlar . Fakat listede gereksiz olduğu söyleniyor listede göründüğü üzere
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik format attıktan sonra bu uygulamalar her şekilde geri gelecek . Yani sistem ağırlığı halen telefonun üstünde duruyor . Sadece kurulu değil . Fark bu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,937
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom