Claw's
80+ Silver
Dostlar taşınabilir bluetooth hoparlör arayanlar için iyi bir fırsat. Xiaomi marka.
bu ürünün ses seviyesi baya yüksekti zamanında incelemelerine bakardım jlb go 3 4 falan alacağınıza bundan alınKullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi aceba
Genel beni ilgilendirmiyor, ben böyle başlık atıyorum.sıcak fırsatlar kategorisinde fırsat paylaşırken önce genel olarak bu kategoriye konuları açanlar nasıl başlık kullanmış bir bakarsan iyi olur. Forumu düzgün kullanmak hepimizin görevi.
İndirim göremedim.Dostlar taşınabilir bluetooth hoparlör arayanlar için iyi bir fırsat. Xiaomi marka.
kimse sana uymak zorunda değil sen kategoriye uyacaksın.Genel beni ilgilendirmiyor, ben böyle başlık atıyorum.
Bu konuda başlık atanlar benim başlıklara bakarsa daha iyi olur..
Başlıklarınızı detay verip atın. Genel seni de ilgilendiriyor.Genel beni ilgilendirmiyor, ben böyle başlık atıyorum.
Bu konuda başlık atanlar benim başlıklara bakarsa daha iyi olur..
İkisi de bende var. Xiaomi'nin ses ve bass kalitesi anker soundcore'dan çok daha iyi. Benim tek rahatsız olduğum şey açılış kapanış seslerinin çinli bir abla tarafından iğrenç şekilde seslendirilmesi ve çok yüksek seste bildirim veriyor olması. Ancak eski bir model. Bu sene çıkan "Sound outdoor 30w" modelini tercih etmenizi tavsiye ederim: https://www.akakce.com/bluetooth-ho...outdoor-mdz-38-db-siyah-fiyati,692118130.html16w bluetooth ne kral 2 saat şarj dayanmaz buna
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bencee 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun
Anker Soundcore 2 Bluetooth Hoparlör Siyah - idefix
Anker Soundcore 2 Bluetooth Hoparlör Siyah ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Bluetooth Hoparlör ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
o cihaz 800 900 tl arasında satılıyor. ben aldım 2 adet, bu fiyata sakın almayın.16w bluetooth ne kral 2 saat şarj dayanmaz buna
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bencee 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun
Anker Soundcore 2 Bluetooth Hoparlör Siyah - idefix
Anker Soundcore 2 Bluetooth Hoparlör Siyah ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Bluetooth Hoparlör ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hocam bende Xiaomi Outdoor base modeli var birkaç yıldır kullanıyordum fakat şimdi bluetooth ile bağlanamadığım bir araç kullanıyorum bana yeterli gelmiyor kendi hoparlorum. Bunu alırsam aradaki farkı gerçekten hissedebilir miyim? Baktığımda benimkinde 4W yazıyor bu 30W miş. İlgimi de çok çekti tasarımı. Biraz yanladım bu aleti almaya sizin düşüncenizi de merak ediyorum.İkisi de bende var. Xiaomi'nin ses ve bass kalitesi anker soundcore'dan çok daha iyi. Benim tek rahatsız olduğum şey açılış kapanış seslerinin çinli bir abla tarafından iğrenç şekilde seslendirilmesi ve çok yüksek seste bildirim veriyor olması. Ancak eski bir model. Bu sene çıkan "Sound outdoor 30w" modelini tercih etmenizi tavsiye ederim: https://www.akakce.com/bluetooth-ho...outdoor-mdz-38-db-siyah-fiyati,692118130.html