Ekranı kötü falan da değil. Şu an sol bileğimde, Mi Band 6'nınki daha iyi sadece. 10cm yakından baktığımda bile pixel sayamıyorum.150TL ye ekran takıntısı olmayanlar kapsın.
Ekran boyutundan bahsetmiştim. Akıllı saat değil ya.Ekranı kötü falan da değil. Şu an sol bileğimde, Mi Band 6'nınki daha iyi sadece. 10cm yakından baktığımda bile pixel sayamıyorum.
Hocam benimki de var aynısı ama şu an sol bileğimde değil bunun bir çözümü var mıdır?Ekranı kötü falan da değil. Şu an sol bileğimde, Mi Band 6'nınki daha iyi sadece. 10cm yakından baktığımda bile pixel sayamıyorum.
Kullandığımı belirtmek için öyle bir cümle kurdum Semih (14).Hocam benimki de var aynısı ama şu an sol bileğimde değil bunun bir çözümü var mıdır?
Hocam siz demek ki 14'ten küçükmüşsünüz.Kullandığımı belirtmek için öyle bir cümle kurdum Semih (14).
Aynen hocam, bir Semih 14 kadar olamadık, kimsenin ailevi değerlerine hakaret edemedik. Kusura bakmayın.Hocam siz demek ki 14'ten küçükmüşsünüz.
Aynen hocam 14 olamadınız, ailevi değerine hakaret edilebilecek biri bulamadınız karşınızda.Aynen hocam, bir Semih 14 kadar olamadık, kimsenin ailevi değerlerine hakaret edemedik. Kusura bakmayın.