Xiaomi Mi Band 8 Basın Görselleri ve Tanitim Tarihi Sızdı!

Bende 4 var 5 ile fark yoktu ,6 ile yine yoktu , 7 ile yine yoktu geçmek için göze değer bir şey yoktu . Sanırsam bu fiyat farkı için hala göze değer bir şey yok.
6 ile nasıl fark yoktu ekranlar kareden daha kaliteli şekilli hale geçti.
 
Eğer pazaramadan alanlarsanız çok iyi fiyat. Mi band 8 1k'dan fazla fiyata gelecektir. 2 katı vermeye değecek bir fark yok.
ordan aldım 540 tl ye 5 ten geçeceğim o yüzden fazla fark olacağını düşünüyorum 8 de öyle değişik bir şey yokmuş şuan baktım da
 
Görsellere göre 18 Nisan'daki tanıtılması bekleniyor. Sızan görsellerde hem kolye gibi hem de ayakkabının üstüne takıldığı versiyonları var. Tasarım olarak 7'ye çok benziyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
7 kullanıyorum, ekranı güzel yan uygulamayla hesap makinesi kuruluyor ki en çok kullandığım özellik bu, derslerde falan iş yapıyor.
hesap makinesi olduğu için 7 nin altını almazdım Ben, eğer tasarım dışında yeni bir özellik gelmezse 7 den devam. Hatta hesap makinesini ve kan oksijen şeysini kullanmayacaksanız 2. el mi band 5 de iş yapar.
 
Hep aynı saati tekrar çıkarıyorlar gibime geliyor.
Çakma mi band'dan, orjinalin en son çıkanına geçmek için bile sebep bulmak çok zor.
 
Hep aynı saati tekrar çıkarıyorlar gibime geliyor.
Çakma mi band'dan, orjinalin en son çıkanına geçmek için bile sebep bulmak çok zor.
2 tane çakma kullandım, bağlantı ve şarj girişinin bozulması (2 saatte de bozuldu) en büyük farklarıydı.
Çakmaya yönelmemek en iyisi
 
Sana katilmiyorum 4 ve 5 arasinda azda olsa fark vardi hele 5ve6 arasinda ciddi fark vardi, yorum yaparken sallamasyon yorumlar yapmazsan baskalari dogru bilgiye daha net ulasabilir,3 serisinden beri butun cihazlari kullandim
Hocam şu şekil fark yok demek istedim kullanıcı gözünden yani . Band 4 çıktığı zaman 180 tl ye alınabiliyordu. Ve band 5 400tl ve band 6 600 tl civarıydı ortalama , tam fiyatları hatırlamıyom. Yani demek istediğim . 200 tl ye mi band 4 almışım , elimdekini bırakıp 3 katı fiyat farkını verince , cihaz bana 3 katı bir deneyim sunmuyor. Ekran olarak çok fark var evet. Ama 200 tl lik cihaz ile 600 tl lik cihaz arasında ki fark kadar değil. Sıfırdan alsam elbet alınır. Benim yorumum biraz işin esprisi xiaomiye ufak bir söylenme gibi. Yoksa mi band serisini beğeniyorum ve etrafımdaki bir çok kişiye öneriyorum. Saygılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 ile nasıl fark yoktu ekranlar kareden daha kaliteli şekilli hale geçti.
.
 
benim huawei gt2 de bile hesap makinesi yok yaw
 
4-5 i bilemem ama 6 ile fark yok dersen harbi yalan söylemiş olursun
Ekran ve artan spor çeşitleri dışında başka ne var almaya değer. 4ü bırakıp 6 ya geçmeye teşvik edecek ? nefes alma kandaki oksijen i takip etme var sanırsam . Bunlar dan bazıları da ara modelde geldi sanırsam.
 
Geri
Top