Neler Yeni

Xiaomi Mi Note 10 Lite ekran değişimi hakkında bilgi almak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
arkadaşlar bahsettiğim telefonu işteyken düşürdüm ve ekranın tamamı çatladı 2 yerden darbe aldı ve ekran boydan boya kılcal çatlaklarla doldu dokunmatik gitti desem yeridir kafasına göre basıyor falan ama size sormak istediğim soru şu ben telefoncudan fiyat istedim adam bana ful kasa değişecek dedi kavisli ekranlarda full değiştirmek daha iyi dedi değiştirmeden takarsak direkt düştüğü gibi kırılır dedi ekran bana mantıklı gelmedi pek ama bileniniz vardır illaki ne yapmalıyım direkt ekran değiştirmek mi yoksa yeni kasa ve ekran taktırmak mı?

Furkanozr

80+ Silver
Yaw hocam ne telefoncusu o telefonun ekranı kaliteli bir ekran ya xiaomi servisde yaptır yada pahalı geldiyse kendin al tak 1000 tl yan sanayi
Tek gereken ısı tabancasi ve B-7000 yapışıtırıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaw hocam ne telefoncusu o telefonun ekranı kaliteli bir ekran ya xiaomi servisde yaptır yada pahalı geldiyse kendin al tak 1000 TL yan sanayi
hayır yani adam bana kasa değişiminden bahsediyor yani banada dediğin gibi taktırmak daha mantıklı geliyor ama bilmediğimden soruyorum özel sünger tarzı bir şey var dedi ekran altında servise soracağım bir de yarın teşşekür ederim yorumun için

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaw hocam ne telefoncusu o telefonun ekranı kaliteli bir ekran ya xiaomi servisde yaptır yada pahalı geldiyse kendin al tak 1000 TL yan sanayi
1698166156845.png

hocam kasa dediği şey şu mu acaba telefon konusunu hiç bilmiyorum böyleyse sıkıntı yok ama metal kasa değişecekse öyle yaptırmaycağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,377
Üyeler
168,775
Son üye
emirozturkk
Top Bottom