A AlperenK. 80+ Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 95 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Alperen 21 Mart 2021 #1 Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı-Güçlendirici 300 Mbps Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Benim odamda internet çekmediği için bu ürünü satın aldım . Tam oyundayken bağlantı kesiliyor ve beni sinir ediyor . Resetlesem sorun çözülür mü?
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı-Güçlendirici 300 Mbps Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Benim odamda internet çekmediği için bu ürünü satın aldım . Tam oyundayken bağlantı kesiliyor ve beni sinir ediyor . Resetlesem sorun çözülür mü?
Çağrı Mert Bakırcı 80+ Bronze Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1,603 En İyi Cevap 1 21 Mart 2021 #2 AlperenK. yazmış: Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı-Güçlendirici 300 Mbps Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Benim odamda internet çekmediği için bu ürünü satın aldım . Tam oyundayken bağlantı kesiliyor ve beni sinir ediyor . Resetlesem sorun çözülür mü? Devamı için tıklayın... benim telefon biraz eski onda da kesiyor arada ama pc de sorun yok
AlperenK. yazmış: Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı-Güçlendirici 300 Mbps Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Benim odamda internet çekmediği için bu ürünü satın aldım . Tam oyundayken bağlantı kesiliyor ve beni sinir ediyor . Resetlesem sorun çözülür mü? Devamı için tıklayın... benim telefon biraz eski onda da kesiyor arada ama pc de sorun yok
G ghnn 80+ Bronze Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 825 Dahası Reaksiyon skoru 297 İsim Gökhan 21 Mart 2021 #3 Daha iyi bir yere konumlandırın