Neler Yeni

xiaomi note 8 promu yoksa samsung galaxy a51 mi

sizce hangi telefon

• Oy kullanan toplam üye
    8

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
sizce bu iki telefondan hangisi tercih edilmeli iki telefonda fiyat performans olarak düşünülebilir xiaomi note8 pro her ne kadar işlemci ve performans olarak a51 den üstün olsada ekran konusunda a51 telefonu amoled olmasıyla önde ayrıca ekrandan parmak izi okuması ve dıştan görüntü olarak a51 bence önde ancak oyun performansı ve hem ön hem arka tarafındaki kaplama sayesinde note8 pro öne çıkıyor siz olsaydınız note8 promu yoksa a51 mi tercih ederdiniz ben çok fazla telefondan oyun oynayan birisi değilim ancak şuanda note8 proya daha yatkın gibiyim sizce bunlardan ayrı olarak hangi telefon tercih edilmeli

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Samsung Galaxy A51 alırım teorikte Note 8 pro daha iyi gibi ama A51 tercihim.Gerek yazılım güncellemesi olsun gerek dizayni olsun daha hoş.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
İkisini de almazdım. Realme modellerine yönelirdim veya Note 9 Pro beklerdim. Ekran için parmak izi bir süreden sonra sapıtıyor ve dokunmatik de kafayı yiyor.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ben Redmi Note 8 Pro kullanan biriyim çok da memnunum efendim. Dediğiniz gibi ekrandan parmak izi okuması yok ama parmak izi okuması o kadar hızlı ki anlatamam. Isınma yapıyor arada ama bu canınızı sıkacak bir düzeyde değil. Oyunlarda mükemmel performansı var kesinlikle bunu söyleyebilirim. Ekranı her ne kadar IPS de olsa gerçekten kaliteli ayrıca kamerası da keza bayağı detaylı çekim yapmanızı sağlıyor pil ömrünü de beğeniyorum açıkçası ben bu telefonu bayağı beğeniyorum fiyatına göre benim gözümde en iyi telefondur net. Size de çekinmeden tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
Samsung Exynos Series işlemcilerini ben oyun performansı olarak çok beğenmiyorum. MediaTek işlemcilerinin ısındığını söyleyebilirim. Bu konuda Snapdragon'un başarılı işlemcileri var istersen bir araştırma yapıp tekrar göz atabilirsin.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,015
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Redmi Note 8 Pro tercih ederim.
Halam A51'e sahip ve kamerasından memnun değil. Ayrıca ekrandan parmak izi için hala erken olduğunu düşünüyorum. Kimi görsem telefonu tekte açamıyor, parmağını bir kaç kez değdirmek zorunda kalıyor.
Evet görünüm olarak daha inovasyonik ancak bence bu bir tercih sebebi olmamalı.

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Redmi Note 8 Pro kullanan biriyim çok da memnunum efendim. Dediğiniz gibi ekrandan parmak izi okuması yok ama parmak izi okuması o kadar hızlı ki anlatamam. Isınma yapıyor arada ama bu canınızı sıkacak bir düzeyde değil. Oyunlarda mükemmel performansı var kesinlikle bunu söyleyebilirim. Ekranı her ne kadar IPS de olsa gerçekten kaliteli ayrıca kamerası da keza bayağı detaylı çekim yapmanızı sağlıyor pil ömrünü de beğeniyorum açıkçası ben bu telefonu bayağı beğeniyorum fiyatına göre benim gözümde en iyi telefondur net. Size de çekinmeden tavsiye ederim

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
xiaomi note 8 kral gibi telefon babam kullanıyor :)

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
Samsung Exynos Series işlemcilerini ben oyun performansı olarak çok beğenmiyorum. MediaTek işlemcilerinin ısındığını söyleyebilirim. Bu konuda Snapdragon'un başarılı işlemcileri var istersen bir araştırma yapıp tekrar göz atabilirsin.

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
samsungun arka kapağınız plastik olması ve note8 pronun cam olması bence işlemcinin ısınması anlamında note8 proyu daha avantajlı yapmazmı iki telefonuda kullanmadım ama düşüncem şuan o yönde

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
Kısaca Donanım olarak Redmi note 8 pro çok daha önde. kamera tarafında yine kağıt üzerinde redmi note 8 pro daha üstün ancak yazılım sayesinde a51 ışığı daha iyi yöneterek bir adım öne gidiyor. Karar sizin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
samsungun arka kapağınız plastik olması ve note8 pronun cam olması bence işlemcinin ısınması anlamında note8 proyu daha avantajlı yapmazmı iki telefonuda kullanmadım ama düşüncem şuan o yönde

Top Bottom