Oppo alasimda var ama teyzemde a5 var neredeyse her ay farklı bir hata alıyorKanka Oppo çok güzel ya ben telefonlardan pek anlamam kusura bakma ama Oppo bu işi kralı Xioami alacaksan Mİ alacaksın Redmi değil
Hocammm canavar canavar ! redmi note 10 pro mutlaka almalısınız kamera güzel , işlemci güzel , ekran 120 hz cok keyifli cidden başka internetten bakın işte almak isterseniz benim aldıgım yere yonlendiririm sizleri
Link ver Bi bakayım kralHocammm canavar canavar ! redmi note 10 pro mutlaka almalısınız kamera güzel , işlemci güzel , ekran 120 hz cok keyifli cidden başka internetten bakın işte almak isterseniz benim aldıgım yere yonlendiririm sizleri
Kanka umarım düşündüğüm gibi almadinRedmi note 10 pro aldım ben 2.5k ya , yarın elime ulaşacak ona göre size de öneririm.
Hocam arkadaş 2500 e note 10 pro almış sizce 2500 e ne olursa olsun değecek bir cihaz değilmi 2500 e çöpler varReno 4 lite kullanan biri olarak tabi ki Oppo derim. Aradaki fiyat farkı az ise 4 lite da alabilirsiniz, çünkü özellik farkı neredeyse yok.
İnşallah öyle değildir kankaKanka umarım düşündüğüm gibi almadin