Geç cevap için kusura bakmayın.orange fox kurabilirsiniz note 9 için varsa eğer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xiaomi Redmi Note 9S/Pro/Pro Max / POCO M2 Pro (miatoll) build releases | OrangeFox Recovery Downloads
Orangefox recovery for Xiaomi Redmi Note 9S/Pro/Pro Max / POCO M2 Pro (miatoll)orangefox.download
Hocam benim cihaz düz redmi note 9orange fox kurabilirsiniz note 9 için varsa eğer.
Xiaomi Redmi Note 9S/Pro/Pro Max / POCO M2 Pro (miatoll) build releases | OrangeFox Recovery Downloads
Orangefox recovery for Xiaomi Redmi Note 9S/Pro/Pro Max / POCO M2 Pro (miatoll)orangefox.download
kusura bakma yanlış görmüşüm.Geç cevap için kusura bakmayın.
Acaba en basit şekilde nasıl kurabilirim? Arrow os kurucamda.
Hocam benim cihaz düz redmi note 9
Yok hocam twrp sadece 9S varkusura bakma yanlış görmüşüm.
twrp kurma hakkında bu iki videoyu öneririm;
bu arada cihazın bootloader kilidini açmadıysanız açmayı unutmayın.
google yazınca ilk karşıma bu çıktı; https://xiaomitools.com/download/redmi-note-9-v3-4-1b-twrp-recovery/Yok hocam twrp sadece 9S var
Denedim bunu hocam cmd den twrp yi lur diyorum sonra yine cmd üzerinden boot twrp yapıyorum ama cihaz normal birşekilde açılıyor sıkıntı twrpdemi hiçbirfikrim yokgoogle yazınca ilk karşıma bu çıktı; https://xiaomitools.com/download/redmi-note-9-v3-4-1b-twrp-recovery/
ben redmi note 8'e pixel experience kurdum çok memnunum @RevDeisDou hocam sağolsun
bende twrp çalışmadı ama orange fox çalıştı belki sizde de öyledir hocam çok çok bir bilgim yok maalesef.Denedim bunu hocam cmd den twrp yi lur diyorum sonra yine cmd üzerinden boot twrp yapıyorum ama cihaz normal birşekilde açılıyor sıkıntı twrpdemi hiçbirfikrim yok
Orange fox ta maalesef cihazım listelenmiyor. Ne çöp cihazdır bu.bende twrp çalışmadı ama orange fox çalıştı belki sizde de öyledir hocam çok çok bir bilgim yok maalesef.
bu linkteki uyumlu galiba; yüklenmiyor sildim.Orange fox ta maalesef cihazım listelenmiyor. Ne çöp cihazdır bu.