Neler Yeni

Xiaomi Telefona Yeni Temperli Cam Takmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Çetin
Arkadaşlar yeni almış olduğum POCO telefona temperli cam takacaktım fakat biliyorsunuz Xiaomi telefonlarını ekran filmi uygulanmış bir şekilde gönderiyor. Şimdi ben bu ekran filmini çıkarıp temperi mi taksam yoksa belki daha sağlam olması adına ekran filminin üstüne mi uygulasam o temperi, yani o şekilde ikisi üst üste de oluyor mu? Umarım anlatabilmişimdir. Herkese kolay gelsin

Nachi

80+ Platinum
tam olmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi poco modeli tam olarak?

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
yoksa belki daha sağlam olması adına ekran filminin üstüne mi uygulasam o temperi, yani o şekilde ikisi üst üste de oluyor mu?
Böyle olmaz bence eğer koruyucu cam takıcaksan ekran filmini sök

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar yeni almış olduğum POCO telefona temperli cam takacaktım fakat biliyorsunuz Xiaomi telefonlarını ekran filmi uygulanmış bir şekilde gönderiyor. Şimdi ben bu ekran filmini çıkarıp temperi mi taksam yoksa belki daha sağlam olması adına ekran filminin üstüne mi uygulasam o temperi, yani o şekilde ikisi üst üste de oluyor mu? Umarım anlatabilmişimdir. Herkese kolay gelsin
Filmi söküp öyle temperli cam'ı yapıştırın. Cam cama değecek yani. Araya plastik film koyarsanız cam yeterince yapışmaz ve korumaz.

Logithx

80+ Bronze
Ekran filminin üstüne yapışmaz iki gün sonra çıkar ben temiz kullanıyorum diyorsan takma derim temperli camlar kalın olduğu için dokunmatikte sonra olabiliyor oyun oynuyorsan sıkıntı yaratabilir..

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım arklar cevaplar için sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,821