Neler Yeni

Xiaomi Türkiye'de Fabrika Açıyor.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Xiaomi, 30 milyon dolar yatırımla Türkiye akıllı telefon üretimine başlıyor. Yılda 5 milyon telefon üretecek olan Xiaomi, 2000 kişiye istihdam sağlamış olacak. Haberlerde yazılanlara göre fabrika İstanbul ilinin Avcılar ilçesinde de yapılacak.

Sizin görüşleriniz nelerdir. Bana göre Türkiye'de olacağı için gümrük vergisi felan olmaz bunun için fiyatlar ucuzlayabilir.

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Xiaomi, 30 milyon dolar yatırımla Türkiye akıllı telefon üretimine başlıyor. Yılda 5 milyon telefon üretecek olan Xiaomi, 2000 kişiye istihdam sağlamış olacak. Haberlerde yazılanlara göre fabrika İstanbul ilinin Avcılar ilçesinde de yapılacak.

Sizin görüşleriniz nelerdir. Bana göre Türkiye'de olacağı için gümrük vergisi felan olmaz bunun için fiyatlar ucuzlayabilir.
Zaten ucuz idi şimdi dahada ucuz olucak sanırsam.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dahada ucuz olsunda 2. el fiyatı düşsün bana telefon lazım instagramda bile kasıyor bu telefon

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

Sizin görüşleriniz nelerdir.
Cin Muhiplerinin Türk ekonomisini Ele Gecirme Projesi.Bir Fabrikadan ne olur Demeyin, Ekomomizi Etkilemeye Calısıyorlar.
Çin zulme Tepkimizi gösterelim ki sıra bize gelmesin – Türkistan – Doğu Türkistan Uygur Türkleri (doguturkistan.org)
"Çin’deki Soykırım Hiçbir Yerdekine Benzemiyor" - The Epoch Times TR
Çin, Doğu Türkistan’da ‘kültürel soykırım’ da uyguluyor (yenicaggazetesi.com.tr)
İşte Çin'in Uygur Türkleri için hazırladığı fişleme listesi - Gerçek Gündem (gercekgundem.com)
Çin 11 milyon Uygur Türkü fişledi | NTV

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emrullah Güner

Şimdi herkes ucuzlayacagı için xiomi kullanmaya başlıyacak(bende)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Doğu Türkistanlılar ile uğraşan Huawei diye biliyorum. Şu devirde artık her şey olabilir, hayırlısı olsun :(
Evet Hocam ama Huawei Buz dağının görünen yüzü. Ben Doğruları söyliyen bir insanım,Abdullah abinin Cinden aldıgı ürünlerden rahatsızım, Kim ne derse desin. Bu Zalimlere destek olmamlıyız.Tabi hersey cinde Üretiliyor(ÇHC,Tayvanı ayrı Tutuyorum.) bu ayrı Mesele,Umarım buda değisir.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Açılması güzel oldu. Hayırlısı olsun. Belki Honor'dan sonra Xiaomi alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,737
Üyeler
163,710
Son üye
yavuzbegovic
Top Bottom